nobody
::Moderator::
Super Član
Popularnost: 134
Van mreže
Pol: 
Starost: 26
I run, but it stays right by my side
|
 |
« Odgovor #45 poslato: Februar 03, 2008, 02:40:55 am » |
|
myspace, nadam se da netju krenuti s fejsbukom, samo josh i to fali vreme da mi oduzima
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
So hold me until it sleeps
|
|
|
Lepi Sale 
Super Član

Popularnost: 69
Van mreže
Pol: 
Starost: 37
Lepi se širi kao epidemija.
|
 |
« Odgovor #44 poslato: Januar 27, 2008, 05:32:14 pm » |
|
Jel ima nekog ko je npr 2 meseca koristio myspace i facebook paralelno?
evo, na primer, ja  u trenucima odmora mi je to najomiljenija zabava i to podjenako
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
BORanin
Stalni Član
Popularnost: 116
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #43 poslato: Januar 27, 2008, 01:49:36 am » |
|
Sto sam ubacio mocnu temu na mom profilu www.myspace.com/kulicsax
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
markiz
Stalni Član

Popularnost: 74
Van mreže
Pol: 
Starost: 23
Prokleto dosadan...
|
 |
« Odgovor #42 poslato: Januar 24, 2008, 03:35:49 pm » |
|
ajde neki dan kad završiš to na blogu, napraviću i facebook pa šta bude nek' bude 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lilBeat
Stalni Član

Popularnost: 83
Van mreže
Pol: 
Starost: 28
|
 |
« Odgovor #41 poslato: Januar 24, 2008, 11:15:20 am » |
|
^^^ je li slican orkut-u? (ako poznajes naravno)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Be formless... shapeless like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle; it becomes the bottle. You put it into a teapot; it becomes the teapot. Water can flow, and it can crash. Be water, my friend..." 
|
|
|
Mishas
::Super Moderator::
Super Član
Popularnost: 101
Van mreže
Pol: 
Starost: 25
|
 |
« Odgovor #40 poslato: Januar 24, 2008, 10:47:37 am » |
|
hehe pa tu opciju imaš kao search i browse na myspace-u. ne znam, meni je mojšpajz doneo mnogo dobrih stvairi i ono, oduzima mi i previše vremena tako da nemam vremena za myspace 2 tj. facebook
Mislim da je za tebe kao mladog muzicara bolji myspace. Znas i sam da ima puno bendova na myspacu. Ali ako budes i na facebooku, mozes vise da promovises svoj rad. Posebno su zanimljive facebook grupe, uskoro cu opsirnije o tome pisati na svom blogu http://www.milosblog.comRecimo ukratko, mozes vrlo lako da napravis grupu obozavalaca, bilo svog rada, ili uopste hip hopa. LilBeat , meni su templejti na myspace uzasni, previse su teski, neki su i kic. Facebook nema odabir temlejta, vec svi imaju defolt templejt. Na taj nacin su dali do znanja da im izgled nije u prvom planu (mada ovom nista ne fali) vec da je bitan sadrzaj i koncept socijalnog umrezavanja. Facebook daje jedan opusten nacin za umrezavanje, druzenje, upoznavanje.. Nije klasican stereotip sajtova za muvanje, a postoje mogucnosti za tako nesto. Facebook na jedan opusten nacin daje svim korisnicima mogucnost da se povezuju, druze, promovisu (da da ima i toga)...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lilBeat
Stalni Član

Popularnost: 83
Van mreže
Pol: 
Starost: 28
|
 |
« Odgovor #39 poslato: Januar 24, 2008, 06:25:09 am » |
|
ne znam nista o facebook-u, jer tamo nisam ni krocio, a myspace je stvarno OK zbog mladih artist-a, pa cak i onih starijih pa mozes da cujes nesto. nasao sam neke super pesmice koje nema sanse da cujes drugde. bzvz je to sto neki ljudi uzimaju one templejetove za yspace pa im onda dodaju 50 flesa 50 mp3ija i 1000slika pa onda ti rikne brauzer samo tako... pa cak i medju artist-ima ima onih koji imaju zjbne stranice, cini mi se ashlee simpson se tesko otvarao maspejs je izgleda bio prvi social web i zbog toga je popularan, a sad ih ima bas gomila... npr, adultfriendfinder.com 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Be formless... shapeless like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle; it becomes the bottle. You put it into a teapot; it becomes the teapot. Water can flow, and it can crash. Be water, my friend..." 
|
|
|
markiz
Stalni Član

Popularnost: 74
Van mreže
Pol: 
Starost: 23
Prokleto dosadan...
|
 |
« Odgovor #38 poslato: Januar 23, 2008, 09:33:58 pm » |
|
hehe pa tu opciju imaš kao search i browse na myspace-u. ne znam, meni je mojšpajz doneo mnogo dobrih stvairi i ono, oduzima mi i previše vremena tako da nemam vremena za myspace 2 tj. facebook
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nicky
Stalni Član
Popularnost: 96
Van mreže
Pol: 
Starost: 20
Aimer, c'est savoir donner....
|
 |
« Odgovor #37 poslato: Januar 23, 2008, 09:10:28 pm » |
|
Mishas, thanx. Probacu i facebook, kasnije...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Uvek se smejem, jer osmeh je jedina kriva linija koja u zivotu moze ispraviti mnogo toga....
|
|
|
Mishas
::Super Moderator::
Super Član
Popularnost: 101
Van mreže
Pol: 
Starost: 25
|
 |
« Odgovor #36 poslato: Januar 23, 2008, 08:45:43 pm » |
|
i ja sam odluchila da probam myspace:
myspace.com/fudbalerka89
TO ti je velika greska  facebook, facebook, facebook... Po onone sto sam na kratko video na myspace-u, i po onome sto vec 2 meseca intenzivno koristim na facebooku, mogu (ponovo) da kazem da je facebook mnogo bolje tehnicki uradjen, sa vrlo logicnim resenjima, i sa OGROMNIM brojem aplikacija. Recimo, postoji aplikacija Meet New People, preko koje vrlo jednostavno stupate u kontakt sa ljudima na facebooku koji su takodje izrazili zelju da koriste istu aplikaciju za upoznavanje novih ljudi. Princip : Prikazuju vam se slike po kriterijumu (recimo nicky odaberes da ti prikazuje momke od 18 do 22 godine), klikom na neku od slika *profila) saljes signal toj osobi da zeliz da je upoznas, ona ti uzvraca ako zeli i ona, i tu se ostvaruje kontakt. To je samo 1/1000 facebooka. Da ne pricam da su linkovi profila SVUDA i ulaskom na neciji profil ili slike tog profila, mozete da idete i idete dalje i dalje *slicno kao na myspace) i nalazite nove i nove ljude....Itd itd MySpace u ovom trenutku ima dve prednosti 1. Ima direktne linkove ka profilima : myspace.com/ime (sto je posebno dobro za bendoove koji imaju svoje stranice, muzicare, glumce itd) 2. Rasprostranjeniji je, duze je na internetu (sto se tice konkretno Srbije, vise ga ljudi koristi nego facebook) Medjutim, sto se tice druge tacke, facebook se siri ko zaraza, znaci svakim danom je sve veci i veci broj korisnika iz Srbije, sto je najbitnije. Npr samo u Kanadi ga koristi preko 5 miliona ljudi... Serbia network za sada iznosi oko 48.000 profila, i sigurno da postoji bar jos 5.000 njih koji su iz Srbije, ali nisu zvanicno pristupili Srbiji pri registraciji. PS> Ala sam se raspisao, upotrebicu ovaj tekst na svom blogu 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Dus@n
Stalni Član
Popularnost: 155
Van mreže
Pol: 
Starost: 18
Linux For Life! General Linux Rules!
|
 |
« Odgovor #35 poslato: Januar 23, 2008, 08:23:37 pm » |
|
sad probas, posle se navuces, k`o droga 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nicky
Stalni Član
Popularnost: 96
Van mreže
Pol: 
Starost: 20
Aimer, c'est savoir donner....
|
 |
« Odgovor #34 poslato: Januar 23, 2008, 03:21:09 pm » |
|
i ja sam odluchila da probam myspace:
myspace.com/fudbalerka89
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Uvek se smejem, jer osmeh je jedina kriva linija koja u zivotu moze ispraviti mnogo toga....
|
|
|
BORanin
Stalni Član
Popularnost: 116
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #33 poslato: Januar 19, 2008, 07:35:08 pm » |
|
Ja jos uvek neznam nista sto se tice MySpace. Ko hoce nek mi se javi da ga dodam u friends. Jedan se javio ali mislim da je neki spamer  ostavi adresu i dodam te lol.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MissyX
Redovan Član

Popularnost: 87
Van mreže
Pol: 
Starost: 21
I am what I am...
|
 |
« Odgovor #32 poslato: Januar 16, 2008, 12:27:36 am » |
|
Znači, kad jednom počneš da koristiš MySpace, navučeš se i ne možeš da se... odvučeš? Još jedna droga, hehe...  Možda i ja počnem jednog lepog dana...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
There's nothing more that I want Than to touch you To seek truth In your eyes The only thing that I want Is to be with you And watch the sunrise
|
|
|
Dus@n
Stalni Član
Popularnost: 155
Van mreže
Pol: 
Starost: 18
Linux For Life! General Linux Rules!
|
 |
« Odgovor #31 poslato: Januar 16, 2008, 12:14:52 am » |
|
Jel ima nekog ko je npr 2 meseca koristio myspace i facebook paralelno?
ja samo myspace 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|