Hmm...Dosla sam ovde nocas da sa tobom nesto rascistim, al tezak je osecaj! Znam ja duso da ima puno od kako ja vise nisam tvoja, to me ne podsecaj. I nocas duso samo cuti i pusti budalu nek se isprica, jer to je ono sto mi treba, nista ti vise i ne trazim samo me saslusaj. Hocu da kazem da miris kise sa tvojih usana jos me od nje opija, i malo pijem, moram da se napijem, da od tebe pobegnem...

Nemoj da se pravdas, nisi ti kriv sto sam ja takava, samo idi spavaj i neke lepe snove nocas sanjaj jer ja sad odlazim. I tvoja senka me prati svud, znam to duso jer sam luda, luda za tobom i tvojim imenom i nikada to ne zaboravi.Ne zaboravi da miris kise sa tvojih usana jos me od nje opija.. Titirititi...

Zla,zla,zla sam....switkasto bicence..hmmm...switiii je i svaka rec...hmmm..."Pratim teeee,sve u korak svaku stopu poljubim...".-"Pratis me?"
.gif)
Ne,ne...nar, jede mi se nar. Zasto nar?Ne, ne zelim da volim nar...

"Dosao sam ovde nocas, da sa tobom nesto raskrstim...", "I nocas duso samo cuti"

hmmm...Dosta... "samo idi spavaj i neke lepe snove nocas sanjaj". Sanjaj je lepa rec...sanjaj...ko jos moze lepo da kaze sanjaj...jooooooj....

aaaaaa...to je takoooo...lepo?

"Lud?" - aaaaaaa....
Lepo je...lepoo...hmmm...jebote..ne zelim da citam sta sam napisala..zbunicu sama sebe svojim tupavim switkastim osecanjima...hmmm...