Igranka u Boru 2 je upravo zavrsena. Nas cilj se ispunio a to je da se okupi veliki broj ljudi iz Bora 2 i sa strane kako bi se proveselili i druzili.
Zahvalio bih se orekstru 21 vek koji nam je poklonio jedno divno vece. To su Ratko - harmonika, Sladjan - sinter, Ljubisa - Violina i gitara, Zile - vokal a specijalna zahvalnost Goci - zenskom vokalu, inace nase gore list, dete Bora 2

... a da, zaboravio sam da pomenem jos jednog gitaristu kome sam zaboravio ime ali valjda nece da mi zameri ako ovo cita

Tu sam se naravno nasao i ja kao solista na saksofonu, doduse sa malim problemima sa mikrofonom ali nadam se da niko nije zamerio. U jednom trenutku sam koristio Ratkov mikrofon koji je bio veoma slab pa nisam cuo sebe kako sviram a odmah zatim se ubacila Goca koja je donela njen bezicni koji je bio prejak tako da su verovatno u V Mesnoj pucali prozori

Inace se sve dobro zavrsilo, do sledece igranke cu najverovatnije da kupim nov bezicni mikrofon, posto mi je onaj stari sa pecaljkom riknuo, tako da nece biti problema.
Evo posto ja volim da se zahvaljujem ljudima zahvalio bih se i Borku iz Bora 2, sinu od foto Branka koji je igranku snimio tako da ce DVD uskoro biti dostupan svim zainteresovanima.
Najbitnije je da se tradicija vratila u nas kraj i da ce se igranka u Boru 2 organizovati svake godine za Preobrazenje posto smo taj praznik pre 2 dana na sednici Saveta MZ usvojili kao slavu MZ Bor 2.
Eto toliko od mene, laku vam noc