Stranice: 1 2 [3]  Sve   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: najbolji domaci pisci  (Pročitano 5824 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
martin
Mladi Član
**

Popularnost: 0
Van mreže Van mreže

unknown
Browser:
unknown

« Odgovor #4 poslato: Jul 01, 2005, 02:59:55 pm »

Ma ljudi prvo mesto Domanovic i Vodja
pa Branislav Nusic i protekcija pa onda ostale njihove price a tek onda ovi kao ozbiljni i to posle deset mesta prazno                    
Sačuvana

eeeeeeee pa kako ste
mish
Domaćin

Popularnost: -2
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Starost: 51

Se vincere ipsum longe est difficillimum.

unknown
Browser:
unknown

« Odgovor #3 poslato: Jun 27, 2005, 04:05:42 pm »

nobody,  da sa nekog istorijskog aspekta to su neki od vaznijih...a sto se tice tajfun-ovog komentara on je vise blizi savremenicima....a upravo bih zeleo da predmet ove teme budu savremeni srpski  i uopste EX-YU pisci, a to nisam nigde naznacio pa se ovom priliko ispravljam....ukoliko je to moguce....hvala svima, i unapred a bogami i unazad...
pokusajmo barem po pitanju knjizevnosti da se ne odvajamo po nacionalnim i nekim drugim istorijskim ili nekim trecim obelezjima....budimo ti isti kao sto i jesmo i ako sto smo nekada bili od Triglava do Gevgelije...(nije YU nostalgija...cista realnost)...                    
Sačuvana

tajfun
Član u razvoju

Popularnost: 13
Van mreže Van mreže

unknown
Browser:
unknown

« Odgovor #2 poslato: Jun 27, 2005, 03:46:21 pm »

Dis, Basara, Bulatovi
Sačuvana

Oduvajmo ih
nobody
::Moderator::
Super Član
*

Popularnost: 136
Van mreže Van mreže

Starost: 28

I run, but it stays right by my side

unknown
Browser:
unknown

« Odgovor #1 poslato: Jun 27, 2005, 03:27:19 pm »

Slazem se s misa imamo brdo dobrih pisaca, e sad koji je najbolji mislim da je to vise stvar ukusa, ali da nabrojim par ljudi za koje slobodno moze da se kaze da spadaju u najbolje Mesa Selimovic, Ivo Andric, Milos Crnjanski, Milovan Glisic i td.                    
Sačuvana

So hold me until it sleeps
mish
Domaćin

Popularnost: -2
Van mreže Van mreže

Starost: 51

Se vincere ipsum longe est difficillimum.

unknown
Browser:
unknown

« poslato: Jun 27, 2005, 02:26:23 pm »

predpostavljam sto bi i bilo logicno da je veci broj  knjiga koje ste procitali sa naseg jezickog podrucja...nasa knjizevnost je bogata , plodna, svetski priznata i imena nasig knjizevnika zauzimaju vazno mesto u evropskoj i svetskoj knjizevnosti. navediti tri vodeca srpska/yugoslovenska (mislim na prostore ex - Yu)  knjizevnika po vasem misljenju...
moj izbor je Matija Beckovic, Antonije Isakovic i Momo Kapor...a vas?                    
Sačuvana

Stranice: 1 2 [3]  Sve   Idi gore K-Detection © 2007
  Štampaj  

Prebaci se na: