Stranice: 1 ... 8 9 10 [11]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: METAL INFO  (Pročitano 14271 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Dusica
::Administrator::
Domaćin
*

Popularnost: 666
Van mreže Van mreže

Starost: 106

VIP

unknown
Browser:
unknown

« Odgovor #8 poslato: Septembar 16, 2005, 02:47:33 am »

mrzim te!!!
bumbum    bumbum  :<
a i glupe Francuze jer to nisu imali!!!
Sačuvana

The meeting of two  personalities is like the contact of two chemical substances:
 if there is  strong  reaction of any kind.. both are transformed.
 Carl Jung
Davidian
Stalni Član

Popularnost: -176
Van mreže Van mreže

Starost: 32

unknown
Browser:
unknown

« Odgovor #7 poslato: Septembar 16, 2005, 02:44:35 am »

moj je dupli haaa-ha  Cheesy  Tongue
bonus dvd features:
-the whole album in enhanced audio
-music videos for transgression, spinal comression and moment of impact
-the making of transgression documentary
Sačuvana

John Stuart Mill- "The peculiar evil of silencing the expression of an opinion is that it is robbing the human race. If the opinion is right, they are deprived of the opportunity of exchanging error for truth; if wrong, they lose what is almost as great a benefit, the clearer perception and livelier impression of truth, produced by its collision with error".
Dusica
Domaćin
*

Van mreže Van mreže

VIP

unknown
Browser:
unknown

« Odgovor #6 poslato: Septembar 16, 2005, 02:33:22 am »

a?
koji DVD...ja imam CD..osim toga taj CD nije beli nego sivi(nekoliko nijansa svetlije i tamnije) sa nekom kao maskom zivotinje ili sta je ovo vec na naslovnici(ima kao kljove).

>Smiley  ovo me vec dva puta cimas da idem dole(dole mi je mp3 i svi CD-i)jer znam da nije beli ali opet...da budem sigurna
Sačuvana

The meeting of two  personalities is like the contact of two chemical substances:
 Carl Jung
Davidian
Stalni Član

Van mreže Van mreže

unknown
Browser:
unknown

« Odgovor #5 poslato: Septembar 16, 2005, 02:24:14 am »

ne mogu da se setim imena sad ali ima nekoliko, bloodlust i salvation na primer
ne svrstavam ih nikako u trash, vec pricham o nekom feelingu kda slushash album, chisto se chuju u nekim delovima uticaji trasha, dugi instrumentali, solaze na gitari itd itd

e bash sam sada otisho ispazario Transgression, reci jel nije prelep onaj beli vd (dvd) meni se bash svidja dizajn jedva cheka da ga poslusham
Sačuvana

John Stuart Mill- "The peculiar evil of silencing the expression of an opinion is that it is robbing the human race. If the opinion is right, they are deprived of the opportunity of exchanging error for truth; if wrong, they lose what is almost as great a benefit, the clearer perception and livelier impression of truth, produced by its collision with error".
Dusica
Domaćin
*

Van mreže Van mreže

VIP

unknown
Browser:
unknown

« Odgovor #4 poslato: Septembar 16, 2005, 01:59:07 am »

ti ih svrstavas u trash?
negde vidjam da su ih stavili pod neo power trash a  neki FR casopisi u  metal-core

koja je tebi ono...naj sa ovog CD-a?
Sačuvana

Carl Jung
Davidian
Stalni Član

Van mreže Van mreže

unknown
Browser:
unknown

« Odgovor #3 poslato: Septembar 16, 2005, 01:53:55 am »

jeste nov
to im  je treci samonazvani album
imam i ja taj dupli cd, mislim da ga samo tako i prodaju. prvi cd je ceo nov album dok su na drugom cd-u prve 2 stvari nove samo ih kao nisu stavili na album dok su od 3 pa nadalje uzivo snimci pesama sa prvih 2 albuma.
album je super ali vrlo vrlo oldschool trash zvuk iz 90ih u Chimaira stilu. prva 2 albuma nisu skroz takva ali su mnogo mnogo dobra. mislim da se na prvom albumu (??) chuje dosta uticaja alice in chains u pevanju
Sačuvana

Dusica
Domaćin
*

Van mreže Van mreže

VIP

unknown
Browser:
unknown

« Odgovor #2 poslato: Septembar 14, 2005, 11:15:41 pm »

@Ivan:
pre nekih mesec dana ili koliko vec ,sam naletila na  dupli CD Chimaire...kutija je crna ,nekako izgleda kao metalizirana ali nije.Na naslovnici pise samo Chimaira..oni kosturi..nista vise.Na poledjini pise Special Limited Edition Double CD.(produced and enginered by Ben Schigel..co-produced by Mark Hunter..mixes by Colin Richardson).
Ako se secas da sam vec pisala o njima u nekom topicu(ne bas pohvalno Tongue ) cena im je bila neuobicajeno visoka za ovde,nekih 35-45 eura...
Ovome je bila oko 17 eura(sto mi je onda malo cudno!
Kad je vec CD bio jeftin  Tongue   rekla sam ,ay..kupicu ga.Osim toga..mozda onda nisam bas bila objektivna jer...jedno ih je slusati sa slusalicama a sasvim nesto drugo kada nabrijes na skoro najace u autu/kuci. blink
Stvari su ove:                            
1.Nothing Remains                  
2.Save Ourselves
3.Inside the Horror                                        
4.Salvation(svidja)
5.Comatose
6.Left for Dead(preagresivna)
7.Everything You Love(svidja)
8.Bloodlust
9.Pray for All(svidja)
10.Lazarus(mi se svidja)

bonus CD
1.Clayden
2.Malignant
3.Power Trip(interesantna,dobra))
4.Cleansation
5.Severed
6.Eyes of a Criminal
7.Down Again(svidja,definitivno)
8.The Dehumanizing Process
9.Pure Hatred
(od 3-9 su Live i neke mi se zaista svidjaju...pa sta?!!!...imam pravo da se predomislim!) Tongue  rolleyes

E sad...znas da ih ne pratim bas puno(zapravo malo) pa me nesto zbunjuje.
Da li je to neki novi album?Ako je..cudi me jer Francuzi obicno nalepe neku drecavu etiketu sa Special..New!!!!Ovaj to nije imao.
A ovi ovde imaju isto tako obicaj da izmixaju i naprave neku kompilaciju i stave pod "special offer" pa ako dobro ne pazis ,dogodi se da kupis ono sto vec imas!
Pa onda cela luda kuca oko francuskih proizvodjaca/izdavaca  i onih licenciranih..bla bla(npr. jedan isti album u nekoliko verzija sa razlicitim coverom)
Pitanje tebi je...jel' to neki novi album?
Ako jeste..zasto je ovaj bonus CD?
Zasto onda ono Special Limited Edition?

Sačuvana

Carl Jung
Dusica
Domaćin
*

Van mreže Van mreže

VIP

unknown
Browser:
unknown

« Odgovor #1 poslato: Septembar 14, 2005, 03:42:25 pm »

Najave koncerata (Paris!)
30.09. -Seeter
02.10.-Arch Enemy..Trivium..Dark tranquillity
06.10.-Dream Theater B)
10.10-Eels..AqME..Garbage
12.10.-Gojira
12.10.-Ten Years After
16.10.-The White Stripes
17.10.-Madness..Gamma Ray
19.10.The Rasmus
23.10.-Six Feet Under..Mantas..Born From Pain
26. i 27.10-Sonic Youth
28.10.-Franz Ferdinand
29.10.-Steve Vai B)
03.11.-Bob Dylan
04.11.-Wunjo
08.11.-Green Day
09.11.-Robert Plant B)
19.11.-Hacride..Insane..
21.11.-Moby
25.11.-Apocalyptica
29.11.-Coldplay
12.12.-Simply Red
21.02.-Depeche Mode
21.03.-John Mayal
~~~~~~~~~
16. 17. 30. octobar(Paris, Strasbourg,Toulouse) -Ill Nino (novi album  One Nation Underground  predvidjen za 26.09.)
Sačuvana

Carl Jung
Dusica
Domaćin
*

Van mreže Van mreže

VIP

unknown
Browser:
unknown

« poslato: Septembar 12, 2005, 12:20:40 am »

U Boru sam kupila  casopis Metal Hammer (br. 4 od avgusta) ako sam dobro shvatila to je mesecnik.Dobro...od avgusta je ali ne znaci da nema zanimljivih novosti i interesantnih detalja  + neki interview
Mozda bi smo mogli podeliti neke novosti o novim albumima/koncertima/novim bandovima...
~~~~~~~~~~
evo nesto malo:
*Soulfly - novi album  Dark Ages koji bi se trebao pojaviti krajem septembra u prodaji(omot je radio Michael Whelan autor crtzea na Sepulturinim albumima Beneth The Remains,Arise,Chaos AD,Roots...a producent je fenomenalni Terry Date koji je radio sa Panterom i Deftones-ima).Kaze Max Cavalera(ex Sepultura) da je album puno mracniji i brutalniji zbog uticaja tragicnih dogadjaja prosle godine(ubistvi Dimebag Darrella i smrt Maxovog unuka Mosesa)
*Korn ,Queens Of The Stone Age,NOFX i Bad Religion svirace na Twodaysweek festivalu u Austriji
*Opeth -je potvrdio da je klavijaturist Per Wiberg,koji je ucestvovao na turneji banda,sad i zvanicno stalni clan.
*nightwish,Testament i Angra nastupaju na brazilskom Live 'N' Louder rock festivalu  15.oktobra u Sao Paolu
*Sepultura snimila novi album u Sao Paolu i planira da ga kasnije ove godine objavi na DVD-u.Bice to prvi "zivi" video-snimak u zadnjih 15 god.Kazu da ce biti i dokumentarac sa snimcima iz backstage
*Linea 77 -anarhicni rap-metalci krajem septembra izdaju album Available For Propaganda(izdavacka kuca Earache)
*Arch Enemy se zakopao negde u Darbishireu sa producentom Andyjem Sneapom i radi na novom albumu The Doomsday Machine koji krajem godine izlazi.
*Slipknot jos uvek na turneji.
"Slipknot se razlikuje od mase ostalih bandova -mi smo udar stvarnosti u moru govana i mnogi nas se plase jer za nas ovo nije igra.Ovo je jebeni rat!!!" kaze Corey.
*Megadeth premasio cifru od dvadeset miliona prodanih primeraka The System Has Failed
*Machine Head  objavljuje u septembru dugoocekivani prvi DVD pod nazivom Elegies (pored snimka koncerta iz Londona naci ce se i dosta backstagea..snimci studija u kojem su snimali novi album Through The Ashes Of Empires.
Kao bonus su necenzurirani video spotovi za pesme Imperium,Days Turn blue to gray i Blood,Sweet and Tears.
*Metallica (sa cifrom od 38mil. $)se uz Van Halena(29.5mil.$) nasla na listi od 100 licnosti iz javnog zivota sa najvecom zaradom.
*Fear Factory -novi album Transgression(e ,ovde mala ispravka..kazu da izlazi u septembru a ja sam ga ovde kupila vec polovinom avgusta!!)

Citat meseca:
"Stvaralacke vatre zarke gorahu u utrobi zveri"

Mark Hunter - Chimaira, o novom albumu

dosta za sada!!
ay sada ako neko zna nesto drugo .

Sačuvana

Carl Jung
Stranice: 1 ... 8 9 10 [11]   Idi gore K-Detection © 2007
  Štampaj  

Prebaci se na: