@Ivan:
pre nekih mesec dana ili koliko vec ,sam naletila na dupli CD Chimaire...kutija je crna ,nekako izgleda kao metalizirana ali nije.Na naslovnici pise samo
Chimaira..oni kosturi..nista vise.Na poledjini pise Special Limited Edition Double CD.(produced and enginered by Ben Schigel..co-produced by Mark Hunter..mixes by Colin Richardson).
Ako se secas da sam vec pisala o njima u nekom topicu(ne bas pohvalno

) cena im je bila neuobicajeno visoka za ovde,nekih 35-45 eura...
Ovome je bila oko 17 eura(sto mi je onda malo cudno!
Kad je vec CD bio jeftin

rekla sam ,ay..kupicu ga.Osim toga..mozda onda nisam bas bila objektivna jer...jedno ih je slusati sa slusalicama a sasvim nesto drugo kada nabrijes na skoro najace u autu/kuci.
Stvari su ove:
1.Nothing Remains
2.Save Ourselves
3.Inside the Horror
4.Salvation(svidja)
5.Comatose
6.Left for Dead(preagresivna)
7.Everything You Love(svidja)
8.Bloodlust
9.Pray for All(svidja)
10.Lazarus(mi se svidja)
bonus CD
1.Clayden
2.Malignant
3.Power Trip(interesantna,dobra))
4.Cleansation
5.Severed
6.Eyes of a Criminal
7.Down Again(svidja,definitivno)
8.The Dehumanizing Process
9.Pure Hatred
(od 3-9 su Live i neke mi se zaista svidjaju...pa sta?!!!...imam pravo da se predomislim!)
E sad...znas da ih ne pratim bas puno(zapravo malo) pa me nesto zbunjuje.
Da li je to neki novi album?Ako je..cudi me jer Francuzi obicno nalepe neku drecavu etiketu sa Special..New!!!!Ovaj to nije imao.
A ovi ovde imaju isto tako obicaj da izmixaju i naprave neku kompilaciju i stave pod "special offer" pa ako dobro ne pazis ,dogodi se da kupis ono sto vec imas!
Pa onda cela luda kuca oko francuskih proizvodjaca/izdavaca i onih licenciranih..bla bla(npr. jedan isti album u nekoliko verzija sa razlicitim coverom)
Pitanje tebi je...jel' to neki novi album?
Ako jeste..zasto je ovaj bonus CD?
Zasto onda ono Special Limited Edition?