Naslovna / Vesti / Hronika / Zaplenjeno 4.000 paklica cigareta bez akciznih markica

Zaplenjeno 4.000 paklica cigareta bez akciznih markica

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru i Žandarmerije zaplenili su 4.000 paklica cigareta „ašima“ bez akciznih markica, ukupne vrednosti oko 360.000 dinara.

Policija je cigarete pronašla u automobilu, u kojem su bili četrdesetsedmogodišnji muškarac i tridesetdevetogodišnja žena, strani državljani.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršli krivično delo krijumčarenje, po nalogu osnovnog javnog tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati.

Jedan komentar

  1. Pu bre sto je ovaj narod pokvaren u pm …nije im dosta 126 dinara po satu i niski porezi na imovinu mali pdv i svega nekoliko akciza nego hoce jos i da se obogate…na srecu imamo mi pametno ministarstvo finansija koje nas cuva od takvih…pa i da su nezaposleni zato sto su nedovoljno konkurentni ili nepreduzimljivi ni to ih ne opravdava na ovakvog obima kriminal …jer sasvim lepo moze da se zivi i od sest hiljada dinara socijalne pomoci …stvarno ne razumem ovaj gnusni akt pocinioca sada u trenutku kada , evo bilo na dnevniku , Srbija ide sve brze bolje i jace u Eu i Nato…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *