Naslovna / NASLOVNA / Završeni radovi, uskoro grejanje u starom delu Bora

Završeni radovi, uskoro grejanje u starom delu Bora

Radnici Toplane su tokom noći nastavili radove na sanaciji kvara na magistralnom delu vrelovoda, zbog čega je došlo je do prekida u isporuci toplotne energije za korisnike u centru i starom delu Bora.

Radovi na sanaciji dela vrelovoda, u krugu Rudarsko-topioničarskog basena Bor, završeni su u ranim jutarnjim satima nakon čega se pristupilo punjenju vrelovodne mreže.

Iz Toplane očekuju da će ovaj deo posla biti završen oko 12 sati, posle čega će biti nastavljena isporuka toplotne energije za grejanje.

Bez grejanja su potrošači iz sledećih ulica: Nikole Pašića (deo ulice), Trg oslobođenja, Milana Vasića – Perice, Moše Pijade 17, Đorđe Vajferta, Đure Đakovića, Vuka Karadžića, Šistekova, Kestenova, Ivo Lole Ribara, Vojske Jugoslavije, Dragiše Mišovića, Branislava Nušića, Branka Radičevića, Jovana Cvijića, Homoljska, Rudarska i Avalska ulica.

Bez grejanje su ostali i Opšta bolnica, policijska uprava Bor, opština, stara pošta i muzička škola.

Iz Toplane se zahvaljuju korisnicima sa pomenutih adresa na razumevanju i strpljenju.

Jedan komentar

  1. Radovic Vera

    Laz,laz,pa strasno dokle tako,pa mi nismo budale,da verujemo u tu lazle,ali volimo fa slusamo budale koje lazu i veruju u svoju laz! Pa to je strasno!!🌞🌞😰

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *