4. april – Dan studenata

0
29
Sample ImagePošto se u poslednje vreme četo na televiziji srećemo sa studentskim protestima u zemlji, 4. april – Dan studenata, možda je prilika da se svi mi malo opustimo, pokažemo malo drugu stranu medalje i prepustimo druženju.

 

Tako je za proslavu ovog dana organizovan pregršt kulturnih i sportskih događaja, koje su, zbog obimnosti, borski studenti proslavili u čak tri dana. Pod dirigentskom palicom Studentskog parlamenta i Asocijacije Studenata TF-a, početo je sa slavljem 2. aprila, kako bi se ispunile sve planirane aktivnosti, da bi 4. aprila sve kulminiralo i privelo se kraju.

 Sample Image  Sample Image
Program je ove godine bio ubedljivo najbogatiji i obuhvatao je turnire u malom fudbalu, basketu, odbojci, stonom tenisu, šahu. Pobednici turnira u fudbalu su nakon osvajanja laskavog prvog mesta odigrali i revijalnu utakmicu sa profesorima fakulteta. Rezultat nije bitan, jeste da su profesori ove godine imali više sreće, ali razumimo i studente. Posle dva dana aktivnosti, kome bi bilo do igre? Dimenziju ozbiljnosti dala je i projekcija amaterskog i studentskog filma održana u Narodnoj biblioteci. Jedina kritika upućena studentima bila bi što nisu masovnije nisu posetili ovu manifestaciju. Pored ovog moramo pomenuti i nastup demo bendova iz Timočke krajine.

Sve je sada iza nas, utisci se sređuju, a sada se polako studenti okreću predstojećem ispitnom roku. Pa puno sreće svima.

 

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here