4. rođendan sajta Bor030.net

Nema slikeOvih dana sajt Bor030.net proslavlja 4 godine rada!

Ovih dana sajt Bor030.net proslavlja 4 godine rada.
 
Nema slike

Web portal grada Bora, slavi 4. godine postojanja. Kreiran najpre kao statičan sajt, konstantno napredovao iz godine u godinu, danas predstavlja portal i forum sa velikim brojem posetilaca. 
 
Ideju Bor030.net je pokrenula grupa momaka, osnovni motiv je bio da grad Bor i Borani dobiju online prezentaciju kakvu zaslužuju. Leta 2004. sajt dobija osnovne konture i sadržaj, ubrzo počinje i postavljanje prvih informacija iz grada. Poseta je polako ali sigurno rasla, na jesen je krenuo sa radom i forum. Nakon godinu dana sajt doživljava prvi redizajn, a prelaskom na kvalitetniju platformu postaje pravi web portal. Danas sistem Bor030.net poseti preko 25.000 ljudi mesečno a dnevno se otvori preko 150.000 stranica. Sajt se nalazi u TOP 10 najposećenijih u kategoriji gradova Srbije, do sada je uneto objavljeno preko 2.000 vesti i reportaža. Samo portal ima oko 700 registrovanih članova, dok je na forumu taj broj troduplo veći.
 
Bor030.net svakodnevno stvara pozitivnu sliku o gradu Boru. Borsko internet nebo nebi bilo isto bez sajta Bor030, tačke koja na internetu okuplja sve Borane, bilo da se nalaze u Boru, Americi, Kanadi, Australiji, Francuskoj.
 
Ostaje nam samo da obećamo da ćemo i dalje pisati, slikati, dodavati nov sadržaj, unapređivati kompletan Bor030.net sistem. Nadamo se da će te biti uz nas i u vremenu koje sledi.
 
Web Tim "Bor030"

 
 
Reč jednog od osnivača Portala Bor030.net možete pročitati ovde.