RTB Bor će nastojati da bude društveno odgovorna kompanija

3
40

Rudarsko-topioničarski basen (RTB) Bor će i u ovoj godini nastojati da bude društveno odgovorna kompanija, kako bi različitim merama pomoći i finansijske podrške “vraćala dug” Boranima, Majdanpečanima i meštanima sela dveju opština.

Foto: Bor 030 – arhiva

Prema rečima Blagoja Spaskovskog, generalnog direktora RTB-a Bor, sredstva će biti izdvojena za Sportski centar u Majdanpeku, uređenje škola, mesnih zajednica i finansijske podrške udruženjima, pomoć zdravstvenim ustanovama u Boru i Majdanpeku, ali i za uređenje infrastrukture u ove dve opštine.

“Ovo se posebno odnosi na sve one koji su u zoni direktnog uticaja rada rudnika “Veliki Krivelj”, “Cerovo”, “Majdanpek” i “Topionice”. Planirana sredstva za potrebe Sportskog centra u Majdanpeku iznose 100 hiljada dolara, dok će za uređenje škola, mesnih zajednica i finansijske podrške udruženjima biti izdvojeno 152 hiljade dolara. Za pomoć zdravstvenim ustanovama u Boru i Majdanpeku planirano je 93 hiljade dolara, a za kupovinu sanitetskog vozila za borsku bolnicu oko 36 hiljada dolara. Za uređenje infrastrukture u Boru i Majdanpeku biće izdvojeno 122 hiljade dolara”, rekao je Spaskovski.

3 KOMENTARA

  1. Kome ovaj glavni i odgovorni lik… najtragicne i totalno katastrofalne price RTB Bor….prica ove nebuloze…..????? Drzava Srbija je pre pet sekundi RTB otpisala milijardu evra duga..RTB jos duguje stotine miliona eura… I vec jenapravljen je nov i ogromni dug za struju…..Kome ovaj groteskni i tragikomicni lik prica ove nebuloze….????

  2. P.S….Svaki dan SVI citamo u svim novinama..kako premijer ove nase drzave Srbije ide po svetu i trazi,preklinje,moli…za jedini spas RTB Bora…Trazi strateskog partnera….Kako bi se nekako u totalnoj katastrofi nasao izlaz za LJUDE iz RTB koji tamo rade i za NJIHOVE FAMILIJE….Kome ovaj lik prica ove nebuloze ?? !!!!!

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here