50% popusta u BrainOBrain-u Bor tokom leta

Tokom letnjeg raspusta u BrainOBrain-u, centru za razvoj intelektualnih sposobnosti i životnih veština u Boru, čeka vas neverovatnih 50% popusta na prvi nivo edukacije.

Letnja edukacija sa 50% popusta predstavlja kvalitetan ubrzani program za prvi nivo. Program traje mesec i po dana, umesto 3 meseca, a od septembra kreće novi upis. Umesto redovne cene od 5400 dinara mesečno, platićete 50% jeftinije.

BrainOBrain program je predviđen za decu od 4 do 14 godina, koju u našem gradu, u prijatnom ambijentu, edukuje predavač Jelena Balanović, psiholog i psihoterapeut. Časovi se odvijaju dva puta nedeljno – redovan čas, 2 sata, i čas za vežbanje, sat i po. Pre polaska programa potrebno je zakazati besplatan demo čas. Kada god je moguće, za mališane i njihove roditelje se organizuju i razna druženja i izleti.

BrainOBrain se bavi razvojem intelektualnih i socijalnih veština kod dece. Kreirali su ga stručnjaci iz oblasti dečije psihologije, edukacije i matematike. Zasnovan je na dve važne celine: VAK metode (vizuelno-auditivno-kinestetičke) – koristeći ovu tehniku na jedinstven i inovativan način pomoću abakusa, matematike i vizuelizacije koordinira se leva i desna polovina mozga, podstiče njegova aktivnost i otvara se put prema genijalnosti, i NLP-a (primenjena psihologija uspeha), tehnika prilagođenih deci koje značajno utiču na razvoj individualnosti i samosvesti. Današnjoj deci itekako treba ovakav vid obrazovanja koji im je u redovnom školovanju delimično uskraćen.

Deca koja pohađaju časove ovog programa brže i efikasnije uče, razvijaju koncentraciju, fokusiranost, memoriju, veštine vizualizacije i kreativniji su. BrainOBrain metodologija takođe jača lične vrline poput samopouzdanja, samosvesnosti i samodiscipline.

Časovi se odvijaju u malim grupama pa je predavač fokusiran na individualne potrebe i razvoj svakog deteta ponaosob. Učenje se odvija kroz mentalne i fizičke vežbe, ali i kroz „pametne“ igrice u toku pauza. Ovakve aktivnosti podstiču decu na radoznalost, bolju koncentraciju, aktiviraju neurone, omogućavaju održavanje pažnje i razvijanju najvažnije intelektualne i životne veštine – multitaskinga.

Tehnike koje deca uvežbavaju na BrainOBrain časovima prilagođene su njihovom uzrastu, individualnim potrebama i nakon što ih usvoje, ostaju im za ceo život. Deca obožavaju BrainOBrain časove jer se odvijaju u opuštenoj atmosferi koja budi i podstiče kreativnost.

Pre par dana dodeljene su diplome za završni test prvog nivoa petoro deci stipendistima BrainOBrain programa.

Prostorije BrainOBrain u Boru nalaze se u naselju NGC, ul. Radnička 23/L1, a za detaljnije informacije možete se raspitati na broj telefona 060 50 70 790 ili na e-mail [email protected]