Borskim penzionerima kartice od 13. avgusta

Borski, ali i penzioneri iz Kladova, Negotina i Majdanpeka, svoje penzionerske kartice moći će da preuzmu od 13. avgusta, svakog radnog dana od 8 do 15 časova.

Penzioneri iz Bora preuzimaće penzionerske kartice u Filijali RF PIO Bor, Moše Pijade 16, svakog radnog dana od ponedeljka od 8 do 15 časova.

Penzioneri sa prebivalištem u Majdanpeku svoje penzionerske kartice preuzimaće u Ispostavi Filijale Bor u Majdanpeku, Proleterska 35, kladovski u u Ispostavi Filijale Bor u Kladovu, 22. septembra 48, dok će ih penzioneri iz Negotina preuzimati u Ispostavi Filijale Bor u Negotinu, Badnjevska 3.

U Republičkom fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje ističu da korisnici moraju da na uvid pokažu jedan od identifikacionih dokumenata, ličnu kartu ili pasoš.

“Nakon izrade i raspodele penzionerskih kartica zatečenim korisnicima penzija, pristupiće se izradi penzionerskih kartica za nove korisnike, koji su uključeni u isplatu posle 26. februara, Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji prilikom dolaska po penzionersku karticu trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke”, ističu u Republičkom fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje.