Aca Lukas održao koncert u Boru [FOTO]

23
245

Popularni folk pevač Aca Lukas održao je sinoć koncert u velikoj hali Sportskog centra u Boru pod nazivom “Od Ace za Bor”.

Najveća žurka na Balkanu, kako se koncerti ovog folkera često nazivaju počela je oko 20.15 i trajala više od sat i po.

Popularni pevač otvorio je nastup pesmom Voliš li me, koja je podigla na noge više hiljada posetilaca. Ređali su se hitovi, a atmosfera u dvorani bila je sve bolja.

U publici, tribinama i u parteru bilo je svih generacija. Od mališana koji nisu bili rođeni kada su snimljene neke od najpopularnijih Acinih pesama do ljudi treće generacije. Najviše je ipak bilo mladih koji su đuskali tokom čitavog koncerta.

Koncert je protekao u dobroj atmosferi i bez incidenata.

23 KOMENTARA

  1. pa šta fali? Loše vam kad nema ništa, loše vam kad pevaju?
    Odlučite se više.

    I što sve gledate uvek tako crno i negativno?

  2. Bio je koncer Van Goga-ne valja. Koncert Aleksandre Radovic-ne valja. Koncert Ace Lukasa-opet ne valja. Da dovedu Beogradsku filharmoniju ili Sting opet bi skocili da ne valja. Lepa je ona prica da se svetu ne moze ugoditi. Ne volite, ne slusate nesto to je sasvim ok, ali ispostujte one koji to vole da slusaju da uzivaju. O ukusima ne treba raspravljati.

  3. naravno da ne valja, jer se besplatni koncerti prave kada vlada harmonija, kada se ima za sve i svi zive kako dolikuje jednom coveku. U gradu i drzavi gde je sve otislo u kurac naravno da ne valja jer ima na toliko tome raditi da o koncertima ne treba ni pomisliti.

  4. Besplatni koncerti se prave kad neko odluci da odrzi besplatno. To je kao da si rekao Donacija bolnici je potrebna kad se srede putevi itd itd. Ako je nesto besplatno zahvaliti se, ako ti se dopada odes i uzivas, ako ti se ne dopada odes na neko drugo mesto gde se lepo osecas i sve ok. Ako se tebi nesto ne slusa nemoj traziti da se uskrati onima kojima se to dopada i slusa.

  5. Ako je ovaj pevao besplatno ja sam nindza kornjača ……. Koga bre lažete i dokle više? Svima je dogorelo , dogoreće i ovima.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime