Aleksandar Milikić novi predsednik opštine Bor

4
166

Aleksandar Milikić, diplomirani inženjer industrijske informatike, novi je predsednik opštine Bor.

Foto: Bor030 arhiva

Na današnjoj sednici zakazanoj po hitnom postupku tajnim glasanjem izabrani su i drugi članovi rukovodstva opštine.

Većinom glasova izabrana je za zamenicu predsednika opštine Bor Jasmina Orlić.

Funkciju članova Opštinskog veća obavljaće:

– Saša Vukadinović,

– Saška Milošević,

– Ljubiša Repeđić,

– Danijel Aleksić,

– Dobrica Đurić,

– Tamara Paunović,

– Milena Stanojković i

– Igor Janković.

 

Uskoro opširnije.

 

4 KOMENTARA

  1. Culi smo prvi pristupni govor g.Milikica…Govorio je i o tome da je spreman da saslusa i podrzi sve konstruktivne predloge…I da da Borani treba da budu ponosni na svoj GRAD…Odlicno…PRVI konstruktivni predlog stize odmah,javno ,preko ovog Portala…i treba da bude APSOLUTNO PRVI I PRIORITETNI posao g.Milekica..:DA VRATI STATUS GRADA BORU..JER JE BOR BUKVALNO JEDINI GRAD U SRBIJI KONI NEMA STATUS GRADA….I JEDINI JE CENTAR OKRUGA U SRBIJI….BORSKOG OKRUGA…KOJI NEMA STATUS GRADA….. Znaci postovani g.Milikicu..kako Borani da budu ponosni na svoj grad…kada je on JEDINI GRAD U SRBIJI KOJI NEMA STATUS GRADA…Kako da budu ponosni na svoj grad koji je u samom svom osnovnom statusu POTPUNO PONIZEN U ODNOSU NA SVE DRUGE GRADOVE U SRBIJI..? KAKO ? Vi znate i KO i KAKO i ZASTO vec godinama i godinama sprecava i blokira borske opstinare da za mesec dana obave tu prostu i formalnu upravno-pravnu proceduru…Koju su odavno i lako zavrsili svi gradovi u Srbiji..i VRATE Boru STATUS GRADA..Koji je dobio jos 1947. a na celu Grada Bora je bio Bogosav Mijatovic…(inace moj stari porodicni kum, pa eto to znam od rodjenja i to direktno iz moje kuce i uopste ne moram da idem u neku arhivu da trazim te podatke… A Vi, ipak,za svaki slucaj,proverite da li su oni tacni… ) Tako da je ovo prvi javan konstruktivni predlog Vama g.Milikicu. Uklonite sa puta Velikog Borskog Vezira Ronalda … i VRATITE BORU STATUS GRADA… URGENTNO…..ZA MESEC DANA…Kako bi Borani bili mogli da budu ponovo PONOSNI NA SVOJ GRAD..Jer .rekli ste da Vam je to OSNOVNIi cilj….zar ne ? Nemamo razloga da Vam ne verujemo na rec . … Sada nam dajte razlog da Vam verujemo. Svo vreme praznih prica potrosili su oni pre Vas….. Da Vas vidimo NA DELU g.Milikicu …..SVI Borani ce Vas podrzati u tome…100%. Ali oni ne mogu SMETI UMESTO Vas…To morate Vi SAMI. Zato samo napred..bez straha….I srecno.

  2. Iako je svaka gradska vlada pretstavljana kao kabinet kome je jedini i primarni interes dobrobit gradjana, svaka je na kraju i po rezultatima bila, manje – više, štetočinska skupina partijskih nameštenika koji su na prvom mestu vodili računa o sebi i produženju vlasti.
    To samo po sebi nije neprirodno, ali ovde je problem redosled, a on je dosledno ovakav: vlast će biti u funkciji lične dobiti, a za grad i podanike šta ostane.
    Najnovija garnitura, deficit partijskih kadrova i upliv vanstranačkih članova – odaje utisak da je ovaj put, napravljen ustupak opštem interesu nauštrb patijskog.
    Međutim, kako obično ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled,tako je i ova slika lepa fatamorgana koja se izdaleka čini kao bistro i veliko jezero. Kad priđeš bliže – pustinja.

  3. Svako ima pravo da misli sta hoce…Ali zivot je KONKRETAN..ILI ce g.Milikic VRATITI Boru STATUS GRADA…u najkracem za to potrebnom roku od mesec dana..a najvise dva meseca..ILI NECE… Ako ne vrati ..SVI cemo ZNATI ZASTO…G.Milikic je SADA prvi put na funkciji da to MOZE da uradi…do sada nije bio…TO ONO STO JE KONKRETNO I STO SU CINJENICE…Sve ostalo su samo opsta mesta,licna misljenja i licni politicki stavovi ..koje naravno,svako od nas ima pravo da iznosi….samo njih ima na milione i milione u Srbiji…i oni apsolutno nista ne donose jer NISU KONKRETNI,EFIKASNI I PRIMENLJIVI…. G.Milikic je u prilici da VRATI STATUS GRADA BORU…I on ce to URADITI ILI NECE…TACKA. Ako uradi SVAKA MU CAST..Ako ne uradi..samo je jos jedan pajac na koncu Velikog Borskog Vezira i rezisera i vlasnika Borskog lutkarskog politickog pozorista ..i to je jasno kao dan svima u Boru. A to sto Borani to trpe vec godinama ..nemi,sa glavom u pesku i ponizni…to ne govori nista o Zajecarcima,Nislijama ,Beogradjanima,Parizanima i Rimljanima ..nego o samim Boranima..Ali Borani ce se vratiti SAMI SEBI..Jer postoji i ona druga strana Borskog mentaliteta…Koja je takodje potpuno neuporediva sa mentalitetima u drugim gradovima…Veoma odlucna,solidarna i istrajna..Ona se u Boru nasledjuje..Jer Bor nisu stvorili Marsovci nego Borani…

  4. Poslao E sad ce se usrećimo, kao i sa predhodnim, dobro poznata stvar od ranije, sto kaže reklama:Neke stvari se nikada neće promeniti”Svi igraju kako svirač svira, a znamo i ko svira i ko kolo vodi ovde.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here