Aleksandar Milikić novi – stari predsednik opštine Bor

1
1357

Aleksandar Milikić, diplomirani inženjer industrijske informatike, ponovo je izabran za predsednika opštine Bor. Njega će u narednom četvorogodišnjem mandatu zamenjivati Branko Perić, odlučeno je na današnoj konstitivnoj sednici Skupštine opštine Bor.

Aleksandar Milikić
Aleksandar Milikić / Foto: Bor030.net

Milikića, kandidata Srpske napredne stranke, tajnim glasanjem podržalo je 25 od 35 odbornika lokalnog parlamenta u Boru.

Ubedljiva većina koalicije SNS – SPS

U Boru su 4. marta održani lokalni izbori. Najviše mandata – 24 osvojila je lista “Aleksandar Vučić – Zato što volimo Bor – Srpska napredna stranka – Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije”.

Opozicionoj listi “Mi ili oni! Ujedinjeni za Bor – Narodna stranka – Demokratska stranka – Vlaška narodna stranka – Zajedno za Srbiju – Demokratska stranka Srbije – Socijaldemokratska stranka – Dragan Marković” pripalo je sedam odborničkih mandata, lista “Dosta je bilo i Dveri Srpske – Da ovo odu, a da se oni ne vrate” ima tri odbornika u Skupštini opštine Bor.

Manjinska Vlaška stranka “Most” osvojila je jedno odborničko mesto.

1 KOMENTAR

  1. Gospodinu Aleksandaru Milikiću čestitam ustoličenje na novu – staru funkciju predsednika opštine Bor i ujedno mu želim uspeh u radu na njegovom zadovoljstvu i zadovoljstvu Borana i Boranki i prosperitet Bora pod njegovim vodstvom. Želim mu više korisne akcije svake vrste na zadovoljstvu njegovih sugrađana i sugrađanki, a ne akcije lične promocije i propagande (epp), kao što su radili njegovi predhodnici na čelu sa borskom mecenom. Srećno Milikiću i građankama i građanima Bora!

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here