Aleksandar Vučić danas u poseti Boru

3
63

Aleksadar Vučić, prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i lider Srpske naprede stranke (SNS), sa ministarkom energetike, razvoja i zaštite životne sredine Zoranom Mihajlović posetiće danas Rudarsko-topioničarski basen (RTB) Bor. Nakon sastanka sa menadžementom kombinata bakra, planirana je šetnja gradom i razgovor sa Boranima.

Ministri sa menadžementom RTB-a na gradilištu nove topionice
Ministri sa menadžementom RTB-a na gradilištu nove topionice

Prema najavama iz informativnih službi RTB-a i SNS-a, Vučić i Mihajlovićeva bi u Bor trebali da stignu oko 13 sati.

Posle obilaska pogona iz sastava RTB-a i razgovora sa čelnim ljudima kompanije, planirana je šetnja glavnom gradskom ulicom.

Zbog posete visokih državnih funkcionera, očekuje se da će saobraćaj u pojedinim delovima grada biti na kratko zatvaran.3 KOMENTARA

  1. Nije cudo sto je gospodin Vucic dosao u Bor racuna treca sreca nego pogledajte sliku na kojoj mozete videti sramotu nasega grada, smrada i prodatu dusu kako pezi i smara. Covek ako se za njega moze tako reci , ako nije sposoban oratorski da se iskaze pocne mlatiti rukama kao dopunskim materijalom. Nogu vidim uspeo je da sanira a vidi se i da na njega niko i ne obraca paznju. Boli Vucica i ovu njegovu kucku za Bor i okolinu, ili za minijaturu ispred njih, jedini i mocan cilj je sto vise lazi i sto vise glasaca. Pgled u prazno odlicno govori o onome sto govorim ja. Prodavac magle sa mocnim prodavacima magle i bacanje prasine u oci napacenom narodu na hleb sa sedam kora. JAD I BOL.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime