Američki fudbal: “Medvedi” dočekuju “Pastuve”

0
79

Borski klub američkog fudbala “Avala Golden bears” (zlatni medvedi) dočekaće sutra “Pastuve” iz Požarevca u okviru 4. kola Prve lige Jug.

golden-bears-20

Posle tri poraza u isto toliko utakmica mladi tim iz Bora traži šansu za prvom pobedom u debitanskoj sezoni.

“Pastuvi” iz Požarevca zauzimaju četvrto mesto na tabeli uz skor od dva poraza i jedne pobede.

Nakon odluke komisije da meč između “Pirata” iz Zemuna i “Pastuv”a registruju službenim rezlutataom 0:35, zbog loše pripreme terena, Požarevljani su prekinuli niz poraza koji ih prati već dve sezone.

U izjavi za sajt Srpske asocijacije američkog fudbala, Danijel Miljković, ofanzivni koordinator borske ekipe istakao je da će se “Medvedi”, daleko iskusnijem, protivniku supostaviti mlađim igračima iz juniorskog pogona.

Posle još jednog poraza, u predstojeći meč ulazimo sa gotovo juniorskom ekipom. Bez obzira na poraz u prošlom kolu nećemo puno menjati formaciju napada i trudićemo se da sa mladim igračima iznenadimo protivnika koji je zabeležio svoju prvu pobedu u prošlom kolu, službenim rezultatom. Zbog toga su njihovi igrači daleko odmornijih, tako da očekujemo silovitu igru sa njihove strane, u vidu postizanja brzih poena od samog početka. Na kraju, očekujem jako lepu i fer utakmicu naša dva „mešovita“ kluba – rekao je Miljković.

Utakmica četvrtog kola PLS grupa Jug, između Zlatnih medveda i Pastuva odigraće se u nedelju od 15.30 sati, na terenu odmarališta „Savača“.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime