ANKETA: Koga biste voleli da slušate na dočeku 2015. godine u Boru?

3
33

Opština Bor putem portala “Bor 030” sprovodi internet anketu sa pitanjem “Koga biste voleli da slušate na dočeku 2015. godine u Boru?”. Rezultati ove ankete poslužiće pri izboru izvođača koji će nastupiti na centralnoj gradskoj manifestaciji dočeka nove godine.

Vatromet u Boru na doceku 2013. godine

Anketa će biti aktivna do petka 14. novembra do 3 sata posle ponoći.

Prema rečima Marka Nikolovskog, člana Opštinskog veća, lokalna samouprava u Boru želi da čuje mišljenje Borana o tome uz čiju muziku bi voleli da uđu u narednu godinu. Međutim, iako će se poštovati rezultati ankete, konačnu odluku će doneti u skladu sa finansijskim i organizacionim mogućnostima.

[yop_poll id=”2″]3 KOMENTARA

  1. VLADU GEORGIJEVA!!!! Jer smo izgleda jedini grad koji nece posetiti nakon izlaska novog albuma, ali naravno – lakse je nama za otici u Bgd, Nis, Novi Sad, H.Novi…A sto se Vase liste tice, pa mogli bi bar jedne godine bez njih- nema smisla vise!!!!

  2. Ova anketa je totalno OK. Mada je, mozda ,nesto MALO vaznija anketa Borana O TOME DA LI BOR TREBA DA DOBIJE SVOJ STATUS GRAD. Koji JEDINI od svih gradova u Srbiji jos nema TAJ STATUS……I da li i zasto posle svakog spominjanja ove teme ….i na ovom portalu… kao i u gradu …nastane totalni tajac i muk… Ko ne veruje neka prelista ovaj portal . G.Igore Vi ste urednik ovog portala a i Boranin ste….. ANKETA O OVOJ TEMI MOZE DA POCNE I VASIM MISLJENJEM KAO I MISLJENJIMA SVIH OSTALIH CLANOVA TIMA POTALA BOR030,ZAR NE…. JER GRAD ne cine samo asfalt i beton… nego pre svega GRADJANI……Koji nisu poslusna TURSKA RAJA koja cuti i pokorno slepo slusa ….ili NA SMRT PREPLASENI SLEDBENICI VEKIKOG VODJE Severne Koreje….A pre svih njih to nisu SLOBODNI LOKALNI MEDIJI…. Ali i to je,kao i mnogo toga drugog ,dovolno puta vec napisano na ovom portalu….

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime