ANTI-NATO skup u Boru [NAJAVA]

1
162

Opštinski odbor Ruske stranke u Boru organizovaće ANTI-NATO skup u cilju hitnog prekida dalje saradnje sa NATO alijansom.

anti-nato-skup

“Smatramo da smo dužni da dignemo glas i kažemo da ne želimo nikakve sporazume sa NATO-om koji nas je 78 dana bez prestanka bombardovao. Smatramo da smo dužni da ne dozvolimo da se gazi po grobovima naših očeva, majki, dece, naših branitelja otadžbine. Ovakva politika je pogubna po naš narod”, navodi ruska stranka u Boru.

Skup će biti organizovan u utorak, 1. marta, od 18 časova na platou Sportskog centra sa sećanjem na agresiju, a zatim će kod spomenika na IV km biti paljene sveće poginulima od NATO bombi.

 1 KOMENTAR

  1. E bas hocemo u NATO, hocemo da vidimo te momke koji svojom nadljudskom borbom uvode demokratiju i slobodu tamo gde je nema, hocemo da i nase devojke dobiju sansu da zive u Americi kao i mnoge Vijetnamke, Kambodzanke i druge, sirom sveta oslobodjene zene-a ne da zauvek budemo u zaostaloj patrijarhalnoj sredini u kojoj muski prebivaju zene napune ih i pobegnu glavom bez obzira a one sirote posle mora da se slikaju polugole na fejs da bi nasle nekog sponzora da prerani decu…

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime