Audicija crkveno-gradskog hora “Sveti Đorđe” [NAJAVA]

0
37

U muzičkoj školi “Miodrag Vasiljević” u Boru crkveno-gradski hor “Sveti Đorđe” organizovaće treću po redu audiciju u periodu od 15. do 20. septembra 2015. godine sa početkom u 19 sati.

crkveno-gradski hor

Borski crkveno-gradski hor “Sveti Đorđe” za nepunih godinu i po dana postojanja uspeo je da predanim radom svojih članova postigne značajne rezultate i obogati kulturni život grada.

“Za veoma kratko vreme, koliko ovaj hor postoji, uspeli smo da svojim nastupima pokrijemo sve značajne gradske svečanosti, a ove godine smo učestvovali i na manifestaciji Borsko kulturno leto. Među našim najznačanijim nastupima izdvojio bih učešće na dodeli nagrada “Kapetan Miša Nastasijević”, a naš ovogodišnji najveći uspeh jeste izvođenje celokupne liturgije u pravoslavnoj crkvi u Slatini povodom praznika Velika Gospojina”, reči su Aleksandra Gubijana, dirigenta ovog hora.

Crkveno-gradski hor “Sveti Đorđe” trenutno broji preko 30 aktivnih članova, a nova audicija je prilika da se što veći broj Borana upozna sa radom ovog hora i uzme svoje aktivno učešće u kreiranju bogatijeg kulturnog sadržaja u gradu bakra.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime