Audicija za takmičenje „Srbija u ritmu Evrope“ 3. juna u Boru

Audicija za najveće regionalno muzičko takmičenje dece i mladih „Ritam Evrope“, biće održana u ponedeljak, 3. juna, u muzičkoj školi „Miodrag Vasiljević“ u Boru, sa početkom u 12 časova.

Deca i mladi iz Bora će ove godine imati prvi put priliku da učestvuju na muzičkom festivalu, koji u žargonu zovu „mala Evrovizija“, i da predstave sebe i svoj grad.

„Pravo na učešće imaju svi mladi talenti koji se bave pevanjem ili plesom između 14 i 21 godine života. Pobednici audicije u Boru idu na dalje pripreme u Kikindu, a potencijalni tamošnji pobednici posećuju onu zemlju Evrope čiju su pesmu izvodili“, kazao je koordinator manifestacije u Boru, potpredsednik skupštine grada Ivan Vučković.

Takmičenje „Srbija u ritmu Evrope“ biće emitovano uživo na Prvoj Srpskoj Televiziji, a pobednik će biti izabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika i gledalaca koji će glasati putem SMS-a.

U toku su prijave za audiciju

Zainteresovani se mogu prijaviti putem instagram naloga: @rhythm_of_europe te putem Vibera ili Whatsappa na broj +381606555013.

Prijava treba da sadrži ime i prezime, godinu rođenja i grad iz koga su takmičari.

Plesne grupe, se prijavljuju sa jednog naloga ,tako što će u poruci napisati tražene podatke za svakog od članova grupe. Plesači sa sobom na USB memoriji treba da ponesu muziku uz koju će igrati i plesati.