Bajkeri Roling Vilsa podelili paketiće korisnicima dnevnog boravka „Mozaik”

Članovi Moto kluba „Rolling Wheels MC” donirali su novogodišnje paketiće korisnicima Dnevnog boravka za decu sa smetnjama u razvoju „Mozaik”. 

Borski bajkeri su sa Deda Mrazom podelili 25 paketića sa slatkišima koje su obezbedili sopstvenim sredstavima.

„Mislimo da ovakve stvari dosta znače korisnicima „Mozaika”. U ovu akciju bilo je uključeno  20 naših članova i mi smo tu da pomažemo građanima Bora, a od naredne godine planiramo da sve češće sprovodimo ovakve akcije”, kaže Goran Jelenković, član Moto kluba „Rolling Wheels MC”. 

U znak zahvalnosti, korisnici Dnevnog boravka za decu, mlade i odrasle sa smetnjama u razvoju „Mozaik” pripremili su simbolične poklone za bajkere koji su ih ovom prilikom obradovali novogodišnjim paketićima.

„Za naše korisnike ovo predstavlja nadu u bolje sutra zato što na ovaj način oni postaju vidljivi i prihvaćeni u društvu. Nadamo se da će ova saradnja iz godine u godinu biti sve dublja. Naši korisnici su sa vaspitačima pripremili razne novogodišnje ukrase i čestitke kao  poklon i znak zahvalnosti bajkerima”, objašnjava Bojana Milenković, vaspitačica u Dnevnom boravku „Mozaik”.