BEBEK ZANEMEO: Boranin otvorio muzički show „Nikad nije kasno“ [VIDEO]

Boranin Milutin Sretenović, poznatiji sugrađanima kao Sreta, otvorio je sinoć muzičko takmičenje „Nikad nije kasno“ na televiziji Prva. Svojim glasom Sreta je žiri ostavio bez teksta.sreta-nikad-nije-kasno

Prva emisija novog muzičkog takmičenja u kome pravo učešća imaju svi iznad 45. godine života, a koji u mladosti nisu uspeli da ostvare svoj san i postanu poznati prevači, privukla je veliku pažnju domaće javnosti.

Šezdesetosmogodišnji Boranin Milutin Sretenović dobio je tu čast da prvi nastupi i otvori ovaj show program, a učinio je to na potpuno sebi svojstven način. Izvedbom pesme „Đelem, đelem“ u džez maniru, Sreta je čitav studio osavio bez daha, a od žirija koji su sačinjavali Saša Milošević Mare, Vesna Zmijanac i Željko Bebek, dobio je samo reči hvale.

žiri-nikad-nije-kasno

„Mene si fascinirao. Ovo je sjajna pjesma i puno je pjevača pjevalo, ali ti si mi, zaista, ostavio jako duboki dojam. Iskreno, volio bih čuti da otpjevaš nešto i od sjajnog Luj Armstronga. Počasti nas i nečim takvim“, istakao je Željko Bebek, nekadašnji pevač grupe „Bijelo dugme“.

Inače, Sreta je rođen 1947. godine u Odžacima, ali je detinjstvo proveo u Boru. Kako ističe, muzikalnost je nasledio od oca i stričeva koji su bili harmonikaši. Sa sestrom Zagom, koja je u emisiji bila njegova podrška, počeo je da peva još sa 13 godina.

Milutin Sretenović prava je legenda Timočke krajine i retko ko ne zna za njega, zbog pesama koje je 1982. snimio sa Radetom Pajićem. Pored Pajića, sarađivao je i sa vrsnim umetnicima poput Tozovca, Lea Martina, Šabana Bajramovića i drugima.

Nastup počinje od 09:47 minuta.

https://www.youtube.com/watch?v=zJguboaZ0Zo