Bez golova u Slatini

U desetom kolu fudbalske Zone „Istok“ meč između OFK „Slatina“ i FK „Kablovi“ završen je bez golova.

Foto: Bor030 – arhiva

Pred nešto više od pedeset gledalaca, nakon samo nedelju dana, odigran je još jedan lokalni derbi u Slatini.

Očekivalo se od ovog meča možda i malo više. Iako je bilo odličnih prilika na obe strane, golmani su, ipak, bili nešto raspoloženiji od napadača i sačuvali mirne mreže na ovom meču. Slika ovoga meča može se opisati u nekoliko reči: tvrda utakmica sa dosta nadmudrivanja tokom čitavih 90 minuta.

Najbolju šansu na meču imao je igrač Slatine Slavoljub Apostolov u desetom minutu meča. Loptu je nakon njegovog šuta sa same gol linije pokupio igrač gostiju Petar Mladenović i tako sprečio, možda, i drugačiji tok meča u nastavku. Po svemu prikazanom na meču, bodom moraju biti zadovoljni i jedni i drugi.

Najupečatljiviji detalj meča je prestrogi glavni arbitar meča Dušan Paunović koji je u mnogim situacijama odreagovao previše ishitreno i na ovom meču podelio osam žutih kartona, od čega čak šest domaćinima.

Nakon desetog kola i novog osvojenog boda Slatina se sada nalazi na desetom mestu na tabeli sa 12 osvojenih bodova. Zaječarski „Kablovi“ se nalaze na devetom mestu sa  bodom više od Slatinjana.

U narednom kolu Slatina gostuje u Orljanu istoimenom klubu.

Sastavi ekipa na ovom meču:

OFK „Slatina“: Nikola Trailović (G), Dejan Božić, Saša Kolarević, Nikola Pajkić, Nenad Merdžić (K), Miloš Marković, Nikola Nikolić, Slavoljub Apostolov, Zvonimir Đorđević, Saša Jovanović, Milan Stanković. Trener: Dejan Pavlović

FK „Kablovi“: Mladen Pivljanin (G), Nemanja Petrović, Marko Jelenković, Petar Mladenović, Miloš Mihailović, Darko Mitev, Lazar Konić, Aleksandar Stefanović, Nikola Đoković, Martin Bućin (K), Aleksandar Ilić. Trener: Igor Slović


Objavljeni medijski sadržaj je nastao u okviru projekta “Bor – Grad šampiona”, koji je sufinansiran iz budžeta grada Bora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.