Bez grejanja korisnici u nekoliko borskih ulica

3
43

Zbog izvođenja radova na sanaciji toplifikacione mreže prekid u isporuci toplotne energije danas imaće korisnici u delovima ulica: 7. Juli, 1. Maj, Nikole Pašića i Jovana Dučića, kao i u delu ulice Dimitrija Tucovića.

U ulici Dimitrija Tucovića broj 13 ekipe ovog komunalnog preduzeća angažovane su na sanaciji toplovoda, pa će bez grejanja biti stanari na kućnim brojevima 9, 11 i 13.

Nadležni u Javnom komunalnom preduzeću “Toplana” u Boru ističu da se normalizacija u isporuci toplotne energije za grejanje u ovoj, ali i u delovima ulica  7. Juli, 1. Maj, Nikole Pašića i Jovana Dučića očekuje u popodnevnim satima.

3 KOMENTARA

  1. Zasto lazete ovaj narod? Pa mi grejanje nemamo od pocetka grejne sezone,a ne zovim u tim ulicama,dokle bre da nas lazete,a to isto grejanje placamo tokom cele godine,ista prica ,pa opet ista prica pukla cev,pa cevi stare!Aman ljudi,pa tecite tu bolnu istinu ma nemojte obmanjivati narod,moje naselje gde zivim masovno se spremamo da otkazemo grejanje,ne zelimo da placamo duplo gtejanje,grejanje kroz komunalne isluge i grejna tela koja uklkicujemo da se dogrejavamo,bolje nam je onda da placamo struju,pa koliko potrosimo to je.Jer ovu “laz’vise niko ne moze da trpi???

  2. Iz godine u godinu ista prica. Veci deo Bora bez adekvatnog grejanja. Grejanj placamo 12 meseci u godini , a zimi se smrzavamo.Sedimo u debelim dzemperima ili jaknama.Ali mi smo sami krivi sto cutimo i trpimo turturu borske toplane i borskih celnika . Celog leta nista se ne radi oko saniranja toplovodne mreze , a kad pocne sezona onda se saniraju kvarovi , a narod se smrzava. A narod je tu da cuti , trpi i placa tudji nered i javasluk.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here