Biciklisti zatvaraju saobraćaj u Boru! [+ mapa 2. etape]

1
85

Zbog održavanja 53. međunarodne biciklističke trke “Kroz Srbiju”, saobraćaj od centra Bora do raskrsnice na Selištu biće obustavljen u sredu od 12:30, pa do prolaska karavana. Prvi takmičari bi u Bor trebali da stignu nešto posle 13:30 časova.

Biciklisticka trka "Kroz Srbiju" 2013 / Foto: tds.co.rs
Biciklisticka trka “Kroz Srbiju” 2013 / Foto: tds.co.rs

Prema rasporedu istaknutom na sajtu biciklističke trke “Kroz Srbiju”, druga po redu etapa u dužini od 137 kilometara startovaće u 10:30 ispred hotela “Ambasador” u Nišu, a završiće se oko 13:30 časova ispred Doma kulture u Boru. Tokom etape takmičari će proći kroz Svrljig, Knjaževac, Zaječar i Gamzigradsku banju.

Iz bezbednosnih razloga Policija će prilaz glavnim gradskim ulicama – Nikole Kopernika, Zeleni Bulevar i Moše Pijade zatvoriti za saobraćaj već oko 12 časova.

Potpuna obustava saobraća od centra Bora, pa duž trase trke, do raskrsnice na Selištu nastupiće u 12:30!

Mapa etape:

1 KOMENTAR

  1. Juce je u Nisu saobracajna policija napravila toliki haos, da je paralisala ceo grad….zbog jake kise umesto 98,7km , vozilo se svega 22 km .
    Prvo mesto osvojio je bugarski reprezentativac Aleksandar Aleksijev ispred Norvežanina Huruma Sondernmana, člana ekipe Oneko, i Kazahstanca Artema Jaharova (Astana).
    Moto trke je „Turizam, kultura i biciklizam zajedno”, a voziće se putevima rimskih careva u okviru obeležavanja 1.700 godina Milanskog edikta. Učestvuje 119 takmičara u 24 ekipe, sa biciklistima iz 24 zemlje, a trka se završava za pet dana ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.

    Pozdrav

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime