Bili Ajdol i spektakl svetskih razmera na zaječarskoj Gitarijadi [FOTO/VIDEO]

Dugo najavljivani i očekivani nastup poznate svetske rokenrol zvezde Bili Ajdola, koji je slavu stekao tokom osamdesetih godina, prodrmao je više od deset hiljada ljudi koji su samo zbog njegovog koncerta došli na 52. zaječarsku Gitarijadu iz čitavog regiona i šire.

Nakon Beograda i Novog Sada, čuveni Britanac Vilijam Majkl Albert Braud, poznatiji kao Bili Ajdol, koji je popularnost stekao saradnjom sa Stivom Stivensom, oduševio je sve posetioce najstarijeg rokenrol festivala u ovom delu Evrope.

Publika je tokom dvočasovnog koncerta imala priliku da čuje neke od najvećih hitova ove MTV zvezde, poput: Rebel Yell, Mony Mony, Cardle of Love, White Wedding i druge, ali i da uživa u pesmama sa poslednjeg albuma „BFI Live“, snimljenog novembra 2016. godine.

„Hvala Zaječar. Bili ste odlična publika, Vidimo se na ponovo na nekoj novoj Gitarijadi“, poručio je Bili sa bine mnogobrojnoj publici.

Nakon većerašnjeg koncerta u gradu na Timoku, poznatog rokenrol muzičara već 2. jula očekuje koncert u Budimpešti, dok je već sutradan u Minhenu, čime nastavlja svoju svetsku turneju.

Pogledajte gotografije sa poslednje večeri 52. Gitarijade u Zaječaru:

[flickr_set id=“72157695442031302″]