Blagoje Spaskovski čestitao Boranima i Majdanpečanima praznik rada

2
0

Geralni direktor Rudarsko-topioničarskog basena (RTB) Bor, Blagoje Spaskovski uputio je ispred kompanije i svoje lično ime prvomajsku čestitku radnicima kombinata bakra i građanima Bora i Majdanpeka.

Foto: Bor030 arhiva

U čestitki objavljenoj na sajtu lista “Kolektiv” se navodi:

“Svim radnicima RTB-a, njihovim porodicama i građanima opština Bor i Majdanpek čestitam prvomajske praznike.

Želim da Međunarodni praznik rada, simbol internacionalne radničke i sindikalne solidarnosti, svi basenski rudari, metalurzi, floteri, mineri, bušači, livci, provedu u dobrom raspoloženju, dostojanstveno i sa verom u bolju budućnost.

Prioriteti u poslovanju RTB-a Bor jesu povećanje proizvodnje i smanjenje troškova, a uvek u stopu treba da ih prate bolji uslovi rada i viši standard zaposlenih.

To je jedini put do trajne stabilnosti kompanije i sigurne egzistencije svih pet hiljada radnika. Samo zajedno, tim putem ćemo lakše i brže koračati u još bolje sutra.

Srećno!“

2 KOMENTARA

  1. A cestitke najvaznijim partnerima tajkunima…? Mineri,busaci,floteri…..Kome je adresirana ova bajka….?

  2. Čelnik RTB Bor čestitao je Boranima i Majdanpečanima praznik rada i to reda radi. Kako može da poželi rudarima i metalurzima sreću, kada je on unakazio njihovu firmu i stavlja ih u red čekanja svoje, a ne njegove, propasti. Uz pomoć države, hvala joj na trome, još uvek RTB Bor tavori iznad ambisa. Blagodareći Vladi u zaštiti izlapelog i svemogućeg čelnika RTB Bor, a koje koristi iz toga vuku vođe, a ne RTB Bor i grad Bor, efekte će se saznati uskoro. Čelnik RTB Bor dosta je radio i uradio, vreme mu je da odleži. Rudari i metalurzi RTB Bor srećno i srećan Dan rada!!

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here