Blagoje Spaskovski i funkcioneri URS-a prešli u SNS

5
141

Predsednik Opštinskog odbora i njegov zamenik, četiri odbornika u Skupštini opštine Bor, zamenik predsednika opštine Bor, članovi veća i dva direktora javnih preduzeća iz URS-a prešli su danas u Srpsku naprednu stranku, rekao je danas na konferenciji za novinare Milinko Živković, predsednik Okružnog odbora SNS i narodni poslanik.

Aleksandar Vučić i Blagoje Spaskovski na mitingu SNS-a u Zaječaru
Aleksandar Vučić i Blagoje Spaskovski na mitingu SNS-a u Zaječaru

“Što se nas, dosadašnjih članova SNS tiče nema nikakve sujete i svi oni koji misle kao i mi o ideji koju promoviše naša SNS imaju mesta, svi mogu da dođu i da zajedno radimo, a sve u interesu podizanja ovog našeg lepog grada“, rekao je Živković.

Ddosadašnji predsednik Opštinskog odbora URS-a Blagoje Spaskovski, koji je i generalni direktor RTB-a Bor, sam sebi je postavio pitanje šta ga je povuklo da pređe u SNS.

“Moram priznati da je to, pre svega, miroljubiva politika, koju je poveo predsednik svih građana Srbije, gospodin Tomislav Nikolić, od samog početka njegovog predsednikovanja”, rekao je Spaskovski.

On je naglasio da je odmah iza njega predsednik SNS Aleksandar Vučić – “mlad čovek, ambiciozan, ali ne bolesno, koji zna šta hoće i ciljano vodi politiku sa sadržajima, a sadržaj je da narodu mora da bude bolje“.

SNS sada u Boru ima 14 odbornika od ukupno 35 koliko broji lokalna Skupština.

(Tanjug)

5 KOMENTARA

  1. Bugarska politika!Sosa preleteo u SNS da bi ostao na celu RTBa a svi iz URSa presli da bi ostali zaposljeni u RTBu…Sutra da pobedi LDP sosa i ekipa bi presli kod Cede u stranku i tako u krug!Obraz djon,vazna je samo fotelja i dobra plata, koga briga za moral vazno je da ceo grad drzi u saci!Isti je kao Sasa Mirkovic i on je covek promenio stranke koalicije sad se uvukao u SNS i moze da radi sta hoce po Zajecaru…

  2. Gospodin Spaskovski je do sada bio član SPS-a, URS-a, pojavio se na reklami DS-a na poslednji izborima, danas SNS-a a sutra?????

  3. Videcemo posle odlaska RTB Bor u posle restruktuiranje , jer tu nema drzave da pomaze
    Spasovski moze samo da trazi mesto kod Krkobabica jer je i ovako zreo za penziju .

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime