Blagoje Spaskovski interesantan medijima

Generalni direktor Rudarsko-topioničarskog basena (RTB) Bor, Blagoje Spaskovski, zauzeo je drugo mesto na rang-listi direktora kompanija koje posluju u Srbiji o kojima su štampani mediji izveštavali u poslednjoj sedmici avgusta.

Blagoje SpaskovskiLista onih o kojima se, prema istraživanju agencije “Real Time Clipping”, najviše govorilo, objavljena je pod naslovom “TOP menadžeri u štampi” u prvom septembarskom broju nedeljnika NIN.

Sudeći po rezultatima istraživanja, najveću pažnju štampanih medija privlačila je oblast rudarstva i energetike jer su prva tri mesta poneli čelni ljudi “Srbijagasa” (Dušan Bajatović), “RTB-a Bor” (Blagoje Spaskovski) i “Naftne industrije Srbije” (Aleksej Ursov).

NIN - Top Menadzeri u stampiČetvrto, peto i šesto mesto sa šest tekstova u kojima se oni pojavljuju u nedelju dana dele glavni menadžeri banatskog “Bambija” (Miroslav Miletić), “Telekoma Srbije” (Branko Radujko) i “Televizije Pink” (Željko Mitrović), dok su na začelju tabele, podjednako interesantni novinarima dnevnih listova, direktor “Topionice i rafinacije bakra” (Boban Todorović) i predsednici “ITM-a” (Toplica Spasojević) i “MK grupe” (Miodrag Kostić).

Na zvaničnom sajtu RTB-a se navodi – da to što se među devet TOP menadžera Srbije, najčešće pominjanih u štampi, nalaze čak dvojica iz Rudarsko-topioničarskog basena Bor, dokaz je velikog interesovanja domaće javnosti za sve aktivnosti u borskom Basenu. A on, srpski rudnik bakra i zlata, ima čime da se pohvali.

Povećana proizvodnja, ulaganje u rudarsku i flotacijsku opremu, početak izgradnje nove topionice, samo su neki od razloga koji privlače pažnju i oči javnosti uvek drže otvorenim i uprtim u njega.

Zato će RTB, kao i dosad, uvek biti spreman na saradnju sa medijima i, kad god se to traži od njega a moguće je, izlaziti u susret novinarima štampanih i elektronskih glasila.