Blagoje Spaskovski na Facebook-u

2
193

Blagoje Spaskovski, generalni direktor Rudarsko-topioničarskog basena (RTB) Bor od pre nekoliko dana ima zvanični profil na najpopularnijoj društvenoj mreži na svetu.

Blagoje SpaskovskiPosle mnogobrojnih profila koji su lažno predstavljali prvog čoveka borskog kombinata bakra, i sam Blagoje Spaskovski je odlučio da otvori nalog na Facebook-u.

Od pre nekoliko dana na adresi www.facebook.com/blagoje.spaskovski.3 nalazi se “pravi” profil iza kojeg stoji lično Spaskovski. On se javnosti obratio saopštenjem na svom profilu:

Dragi prijatelji,

Po savetu Službe internet marketinga RTB Bor, evo konačno i mene zajedno sa vama na Fejsbuku.

Za ovih nekoliko dana koliko moj (pravi) profil postoji, stiglo mi je mnogo privatnih poruka sa najlepšim željama upućenim meni lično, ali pre svega kompaniji na čijem sam čelu već četiri godine. Šta je u tom periodu urađeno imali ste prilike da vidite i sami, a oni koji iz Bora nisu, mogli su puno toga lepog da čuju i vide preko medija. Pre svega preko naših sajtova rtb.rs i kolektiv.co.rs. Iz tog razloga, ja vam ovde neću govoriti o tome. I izvinjavam se što zbog nedostatka vremena ne mogu svakome od vas da pojedinačno odgovorim na privatne poruke.

Na ovaj način, želim da se zahvalim svima na interesovanju koje su iskazali i najlepšim željema koje ste mi uputili (kažu mi iz Službe internet marketinga da tek sutra mogu da očekujem veliki broj poruka i čestitki :)).

Budući da sam sada ovde i da ne želim da to bude samo forme radi, odlučio sam da jednom u dve nedelje (ili češće, ukoliko mi obaveze to dozvole) odgovaram na vaša pitanja.
Prvi dan za pitanja i odgovore koji ovom prilikom najavljujem biće utorak, 20. XI 2012.
Dakle, u periodu od 14h do 17h, ja ću odgovarati na sva pitanje koja budete postavljali na ovom profilu (“zid” će biti otvoren za postavljanje pitanja od ponedeljka u 18h do utorka u 16h). Kad kažem “sva vaša pitanja”, nadam se da je odmah jasno da to ne važi za pitanja upućena sa evidentno lažnih profila i pitanja u kojima se eventuačlno bude koristio neprimeren rečnik. Sve ostalo može.
Pozdravljam vas do utorka.

2 KOMENTARA

  1. Poštovani g-dine ,svaka vam čast za vođjenje kompanije,pomoć oko uređenja grsds,rekonstrukciju Topionice i izgradnju nove fabrike Sumporne kiseline,ali me interesuje šta ćete preduzeti povodom bahatog ponašanja direktoa TIR-A BOBANA TODOROVIČA povodom ovog njegovog poslednjeg incidenta,napad na radnika,to mu nije bilo prvi put,najverovatnije da je za vas ,ako vas je obavestio smislio neku priču,poznat je po tome,šutiraje radnika,da li on zna da motka ima dva kraja, da to može i njemu da se dogodi…da je OVO uradio neki RADNIK ekspresno bi dobio OTKAZ a BOBAN TODOROVIĆ još uvek RADI kao DIREKTOR,malo je čudno da nije ni suspendovan….vama lično želim puno sreće i zdravvlja i da se otarasite ovakvih saradnika,poput BOBANA,SAŠE…….NISU ONI VAMA TOLIKO POTREBNI,ŠTETE KOMPANIJI ……..POZZ

  2. Biki pa sta je to Spasovski napravio za ovaj grad da ga toliko hvalis.More i njega i ostale oko njega treba Govnjivom Motkom po ledjima pa u Pizdu materinu odakle su i dosli.Ako komentar ne izadje i vi se nosite u P.M.
    Pozdrav iz Berlina

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime