„BO SKI 2015“ najuspešniji do sada

Četvrti po redu Sajam razmene ski opreme u Boru uspešniji nego ranijih godina.

bo-ski-2015

Sajam razmene ski opreme, pod nazivom „BO SKI 2015“ održan je danas u gornjoj galeriji Sportskog centra u Boru. Pored brojnih izlagača koji su se posetiocima i zaljubljenicima u ovaj zimski sport predstavili kako novom, tako i polovnom skijaškom opremom, veliki broj Borana posetio je ovaj sajam. Prema rečima direktora Borskog turističkog centra, ove godine se beleži znatno veći broj posetilaca, u odnosu na prethodne sajmove ski opreme.

Trend je da se skijanje u Boru sve više ceni i da su ljudi sve zainteresovaniji za ovaj vid sporta. Ove godine smo imali i više izlagača, ali i znatno više posetilaca. Nadam se da je i promet samih izlagača bio zadovoljavajući, a to je ono zbog čega se mi svake godine ovde okupljamo, rekla je za naš sajt Studenka Kovačević, direktor Borskog turističkog centra.

bo-ski-2015-1

Na sajmu je bilo izlagača iz Jagodine, Boljevca, Zaječara, Knjaževca, kao i iz Bora, a po prvi put bilo je i predstavnika turističkih agencija.

Mi smo ovaj sajam započeli sa idejom da ljudi, za neku manju svotu novca, priušte sebi skijašku opremu. Međutim, može da preraste i u nešto više od toga, uključujući i moguće ponude turističkih agencija za zimovanja. Ipak, sve to ima smisla samo ukoliko bi nam vremenski uslovi pokazali da zimski sportovi u našem gradu imaju neku budućnost, dodala je Kovačevićeva.

Četvrti sajam razmene skijaške opreme organizovan je u sklopu pripreme za novu ski sezonu na Crnom vrhu, čiji početak uveliko zavisi od vremenskih uslova.