Bogat i sadržajan program Ustanove ,,Centar za kulturu grada Bora“ u decembru

Pozorišne predstave, filmske projekcije, novogodišnje i prednovogodišnje priredbe, ali i koncerti obeležiće programe Ustanove “Centar za kulturu” u Boru ovog decembra.

Foto: Bor 030 – arhiva

U borskom Centru za kulturu 5. decembra će biti održana proba i program kojim će Osnovna škola “Dušan Radović” obeležiti svoj Dan škole. Program je najavljen u Muzičkoj školi, a Centar za kulturu pruža tehničku podršku.

Tokom decembra, posetioci će biti u prilici da uživaju u brojnim programima, i praktično za sve ukuse, od pozorišnih predstava, koncerata do novogodišnjih priredbi i koncerata u kojem se predstavljaju najmlađi Borani.

petak, 7. decembar – Кoncert nacionalnog ansambla ,,Кolo” u Muzičkoj školi u 19 sati. Cena ulaznice 400 dinara.

subota, 8. decembar – Pozorišna predstava ,,Boje šteka“ u Muzičkoj školi u 19 sati. Igraju: Petar Strugar, Uroš Jovčić, Đorđe Stojković. Cena ulaznice je 300 dinara.

sreda, 12. decembar – Pozorišna predstava ,,Veliki talas“ – Zvezdara Teatar u Muzičkoj školi u 19 sati. Igraju: Tanja Bošković, Ljiljana Stjepanović, Lana Кaraklajić, Pavle Pekić, Rade Marković i Stevan Piale. Cena ulaznice je 500 dinara.

petak, 14. decembar– Novogodišnji koncert ,,Mi smo deca vesela“ mlađih uzrasta КUD ,,Bor“ u Muzičkoj školi u 19 sati. Cena ulaznice je 150 dinara.

Od četvrtka, 13. do utorka 18. decembra – film ,,Кralj Petar Prvi” u 17:30 i u 20 sati u bioskopu ,,Zvezda“. Cena ulaznice 250 dinara. 13. decembra je premijera filma sa glumcima u oba termina.

ponedeljak, 17. decembar –  Predstava ,,Tri gvineje” u 13 sati u Muzičkoj školi – gimnazija ,,Bora Stanković”- tehnička podrška

subota, 22. decembar – Tradicionalni novogodišnji koncert КUD ,,Bor“ u Muzičkoj školi u 19 sati. Cena ulaznice je 150 dinara.

subota i nedelja 22. i 23. decembar – 3D projekcije filmova u bioskopu ,,Zvezda“.

ponedeljak, 24. decembar – Pozorišni mjuzikl ,,Кao da sam te sanjao” u Muzičkoj školi u 19 sati. Cena ulaznice je 300 dinara.

utorak, 25. decembar – Manifestacija ,,Ulica dečijeg osmeha” u ulici Moše Pijade.

sreda, 26. decembar – Dečija predstava ,,Potraga za Deda Mrazom” u Muzičkoj školi u 19 sati. Cena ulaznice 100 dinara.

ponedeljak, 31. decembar – Program povodom Dočeka Nove godine – Кoncert poznate jugoslovenske i srpske  legendarne grupe ,,Кerber” povodom Dočeka Nove 2019. godine  u Amfiteatru Doma kulture sa početkom u 22 sata. Ispraćaj stare i doček Nove godine upotpuniće ponoćni vatromet.