Bolja saradnja sa mesnim zajednicama

2
42

Predsednik Opštine Bor, Aleksandar Milikić, održao je danas sastanke sa predstavnicima saveta nekoliko gradskih mesnih zajednica u Boru, kako bi se bolje upoznao sa aktuelnim komunalnim i infrastrukturnim problemima u ovim delovima grada.

Ovi sastanci su, takođe, imali za cilj bolje i pravednije definisanje lokalnog budžeta za 2018. godinu.

“Mi smo u prethodnom periodu razgovarali sa našim sugrađanima o svakodnevnim problemima koji ih muče. Tada smo zaključili da Opština Bor rešavanje tih problema može da se efikasno radi i preko saveta mesnih zajednica. Kroz te razgovore, polako, dolazimo do definisanja najurgnetnijih problema koji treba da se reše u narednim danima, mesecima i godinama. Takođe, jedan od ciljeva je da i kroz budžet za 2018. godinu predvidimo aktivnosti u ovim mesnim zajednicama”, ističe Aleksandar Milikić, predsednik Opštine Bor.

Članovi Saveta MZ “Novo Selište” upoznali su predsednika i njegove saradnike sa komunalnim prioritetima u ovom delu Bora.

“Ovakvi sastanci su dobrodošli i mislim da se na ovaj način problemi brže mogu rešiti, jer se licem u lice sa nadležnima priča o aktuelnim pitanjima i kako se oni mogu rešiti. Mi imamo nekoliko problema: atmosferska kanalizacija, asfaltiranje ulica, javna rasveta i krpljenje rupa nakon intervencija Vodovoda i Toplane”, ističe Slaviša Simonović, predsednik Saveta MZ “Novo Selište”.

Osim sa članovima Saveta MZ “Novo Selište”, ovakvi razgovri su organizovani su i sa predstavnicima Starog Centra, Severa, Starog Selišta i Novog Centra.2 KOMENTARA

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime