Bor030 vas vodi besplatno na BlogOpen

BlogOpen 2008Web Tim "Bor 030" sa svojim tehničkim sponzorom – firmom "digiMED" obezbedio besplatan ulaz na najveće IT dešavanje u Boru. BlogOpen 08 se održava 4. i 5. oktobra u velikoj sali Doma kulture.

Najveća imena srpske informatike okupiće se narednog vikenda u Boru kako bi učestvovali u dvodnevnom radno-prijateljskom susretu Blogera ovog dela Evrope. Borska internet organizacija – BITNO se potrudila da svojim sugrađanima i mnogobrojnim gostima pruži dva dana kvalitenog programa.

 

BlogOpen 2008

Između ostalog na BlogOpen-u 08 biće reči o Blogu i svetskoj revoluciji, o zaradi preko Bloga, o kontroli interneta u Evropi, biće održana škola web novinarstva, a svi učesnici BlogOpena imaće priliku da nauče kako se pravi Blog i kako se piše na Blogu.

 

Kotizacija za učešće na BlogOpenu košta 1.000 dinara (u kotizaciji je uračunat ulaz na BlogOpen, propratni štampani materijal i večera u društvu predavača i Blogera). Više o ovome možete pročitati na sajtu BlogOpena .

 

BlogOpen 2008

 

Web Tim “Bor 030” je svojim tehničkim sponzorom – firmom “digiMED” obezbedio besplatan ulaz na najveće IT dešavanje u Boru. Svi oni koji se prijave za BlogOpen, popunjavajući kontakt-formu na sajtu www.bor030.net ostvarujete mogućnost da dobijete poklon sa logoom BlogOpena 08 (svaki deseti prijavljeni posetioc sajta Bor030.net dobija majcu).  Preuzimanje poklona biće na zajedničkom štandu Web Tima “Bor 030” i firme “digiMED”, a dobitnice će biti obaveštene preko svoje e-mail adrese.

 

BlogOpen 08 se održava 4. i 5. oktobra u velikoj sali Doma Kulture sa početkom u 11.30, detaljna satnica biće objavljana na sajtu Bor030.net u toku nedelje.