Borani nastavili proteste, dan drugi [FOTO]

5
120

Uprkos lošem vremenu, sinoć je u Boru, drugi dan za redom, održan “Protest protiv diktature”. Više stotina, uglavnom studenata i srednjoškolaca, nezadovoljnih pobedom Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima prošetali su gradskim ulicama.

Drugo okupljanje u Boru, organizovano kao i u ostalim gradovima putem društvene mreže “fejsbuk”, počelo je oko 18 sati ispred Doma kulture.

Okupljeni su zviždali i uzvikivali parole protiv premijera i budućeg predsednika Aleksandra Vučića. Na transparentima se ukazivalo na siromaštvo i da okupljani ne doživljaju novoizabranog predsednika kao svog.

Demonstranti su zastali ispred Studentskog doma i pozvali studente i učenike iz drugih gradova koji su tu smešteni da im se pridruže. Upaljena je i jedna baklja.

Tokom prolaska kolone saobraćaj je u pojedinim gradskim ulicama bio obustavljen, a skup je završen oko 20 sati, bez incidenata.

I ovog puta policija nije bila upadljiva, pripadnici MUP-a su bili prisutni u civilu i mirno su posmatrali kako se skup odvija.

Novi protest je zakazan za večeras u 18 sati na platou “Doma kulture”.

5 KOMENTARA

  1. Ljudi jel vi dobro vidite slike.Ja vidim dobro i prepoznajem neke likove koji nisu vasi nego se samo prave i telefoniraju po zadatku….obratite dobro paznju oni se osmehuju i paze na to sta ko radi i prica ….ne budite iznenadjeni kad popijete otkaz ili batine u mraku ozna sve dozna….

  2. Hahaha. A lokalni botovi na aparatima… Klimaju se ta partijska radna mesta.
    @Hogare, i mi vas sns-ovce znamo i pamtimo, a lokalni izbori su sledece godine. Mozda ne budete vise tu?

  3. Rumuni su imali NVR kada su likvidirali familiju Causesku.Mi smo imali posle pada Milosevica los drzavni narodni sistem koji i sada dominira.

  4. Zivot u Srbiji nije fer jer i ne znamo kako se zove sistem u kome zivimo.Jel to kapitalizam?Jeste evo pitajte sve one zene zaposlene u IDEJI. Jel to socijalizam (svoje nedam tudje dizam , lezi lebu da te jedem , sedam fusari radi jedan , radio ne radio svira ti radio) ?Jeste pitajte radnike RTB BOR i Toplane i slicne…Jel to MONETARIZAM ? Jeste svi se manje vise j.b.m. za nekoliko sarenih papirica stranih po mogucstvu.Jel to banditizam?Jeste jel banditi i beskonacni zimzeleni preletaci bice i ostace na vlasti da bi i dalje muljali i sebi pravili imperije.Znaci mi zivimo u MONETARNOM BANDITISTICKOM SOCIJAL KAPITALIZMU citaj Darvinizmu sa obiljem raznih vrsta majmuna od kojih su najgori oni koji sve mirno posmatraju i ne zele da se mesaju.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime