Borani nezadovoljni grejanjem

8
193

Grejanje je ove grejne sezone slabije u odnosu na prošlu godinu, kažu građani Bora, koji su kvalitetom isporuke toplotne energije danima nezadovoljni.

Naime, u prethodnom periodu veliki broj Borana žalio se na grejanje, a na adresu naše redakcije svakodnevno pristižu žalbe na uslugu toplane.

Međutim, u toplani najavljuju stabilizaciju sistema, pogotovo u starom delu grada i normalizaciju isporuke toplotne energije u što kraćem roku.

Nadležni ističu da uprkos brojnim kvarovima na mreži, pucanju cevovoda i drugim operativnim problemima, radnici JKP “Toplana” pokušavaju da sistem održe stabilnim i domove građana ugreju koliko-toliko, a najkritičniji su uglavnom stari delovi grada.

 

8 KOMENTARA

  1. SRAMOTA JE OVO ŠTO NAM RADE.SVAKE GODINE JE SVE GORE.Placamo cele godine a kad dođe ZIMA radijatori mlaki a ako je spoljna temperatura 13-14stepeni oni su potpuno hladni. Za ovakvo stanje mora neko da odgovara ali na žalost direktori se samo menjaju i ništa se ne preduzima a opština cuti. I nije istina da je samo stari deo grada ugrožen. Loše grejanje je u celom gradu a naročito u 4 mesnoj.KATASTROFALNO STANJE je svuda u gradu.

  2. Grejanje je stvarno ove godine bilo losije nego ranijih godina, i ako su grejali i po 24 sata ali slabo je bilo toplote, ovamo traze da platimo redovno a ne dobijamo to sto placamo.

  3. Uzasno je hladno i napolju i u stanovima….strasno! Da nece moza racune za struju da nam plate ? Posto nekako moramo da se ugrejemo….sramota !!!

  4. Sramota. Direktor Toplane je juce izasao na TV Bor i izlagao 40 hilj stanovnika grada,a da nije trepnuo. Mesec dana smo na minusnim temp.kako napolju,tako jos malo i u stanovima.
    I svi nadlezni su mrtvi hladni,pogotovu Predsednik Opstine.Ovo je necuveni bezobrazuk.Svaki dan su lagali nekom drugom pricom i jos kaze da nas je grejao u skladu sa spoljnom temp.I svi cute..Covek kaze da uglja ima i da stize i opet laze i svi cute.I tako ce oagati do nedelje kada krece otopljenje.Ovo je toliko sramno, nedozivljeno i ne cuveno…

  5. ja isto potvrdjujem da je grejanje veoma lose ove zime.zivim u delu grada gde je grejanje obicno bilo uvek dobro.ove zime katastrofa, bilo je veoma malo dana u minusu a tada kao po pravilu problemi, kvarovi, radijatori jedva mlaki, a kad je temperatura napolju u plusu radijatori vruci.ne znam u cemu je fora, ispada da su toliko nespremni za hladnocu a mi se smrzavamo bezveze.tolike pare dajemo cele godine a tih 20-tak dana kad stvarno treba da greju nista od toga, znaci javasluk.opstinu krivim a ne radnike toplane, koja treba da se oglasi i objasni gde je proble, da prizna krivicu za stanje u toplani a gradjane oslobodi placanja racuna za grejanje bar za 2 meseca a ne da cuti i uzima pare od iovako ojadjenog gradjanstva

  6. DA NAM NE NAPLATE GREJANJE ZA FEBRUAR I MART,A ZA PREDHODNE MESECE ISTO,TOTALNO LOŠA GREJNA SEZONA KAO I PREDHODNIH GODINA .KO ĆE DA NAM PLATI STRUJU.

  7. Dragi sugrađani biće te , u celini zadovoljni, plaćate grejanje tokom cele godine i u toku kalendarske godine ste zadovoljni kvalitetom grejanja. Zimi se po malo smrzavate, a leti više pregrejavate. U proseku, temperature u stanovima zadovoljava nakaradne standarde tokom cele godine. “Posao kretena je da kretenima kaže da su kreteni”

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime