Borani, pomozimo našoj deci da odu na Svetsko prvenstvo u modernim plesovima [NAJAVA]

Dragi Borani, sutra će se od 18 sati u sali bioskopa „Zvezda“ u Boru organizovati koncert plesne formacije „Untouchable“ iz Bora, a zarad pomoći pred odlazak na svetsko prvenstvo u Austriji. Tom prilikom, iz ovog kluba mole sve građane ovog grada da uz simboličnu cenu od 200 dinara svojim prisustvom pomognu finansijski jedinom predstavniku Bora na ovom velikom takmičenju.

hip-hop

Srpska asocijacija plesnih organizacija (SAPO) iz Beograda i plesni klub „La Luna“ iz Jagodine organizuju odlazak na Svetsko prvenstvo u modernim plesovima za decu, juniore i odrasle u plesnom stilu Hip Hop, Electric Boogie i Break Dance.

Svetsko prvenstvo će se održati u Gracu (Austrija), u periodu od 19. do 23. oktobra. Našu zemlju predstavljaće takmičari koji su bili najuspešniji u protekloj takmičarskoj sezoni.

Članovi borskog kluba, tj. plesna formacija „Untouchable“ na ovogodišnjem Državnom prvenstvu 29.maja u Jagodini osvojila je 2. mesto i direktno se plasirala na predstojeće međunarodno prvenstvo.

Kao članovi reprezentacije Srbije, Borani će braniti boje naše zemlje na tom takmičenju na kome učestvuje preko 4000 plesača iz celoga sveta.

Imajući u vidu da su troškovi učešća po osobi 300 evra, pomoć ovim mladim ljudima i više je nego dobrodošla. Upravo zato, molimo građane ovog grada i okoline da prisustvuju sutrašnjem koncertu od 18 sati i simboličnom cenom od 200 dokažu da Borani jesu i itekako umeju da budu ljudi, pogotovo ako pomažu svojima.