Borani u Men’s Health takmičenju !

Predrag i Miodrag Aranđelović iz Bora učestvuju u ovogodišnjem takmičenju Men’s Health časopisa. Šest meseci vežbaju, jednom je cilj što veći napredak, drugom naslovna strana magazina.

 

 Predrag i Miodrag Aranđelović iz Bora učestvuju u ovogodišnjem takmičenju Men’s Health časopisa. Šest meseci vežbaju, jednom je cilj što veći napredak, drugom naslovna strana magazina.

 

Na takmičenje su se prijavili zajedno, zbog opklade. Njih dvojica zajedno sa još šestoricom drugih takmičara vežbaju u najboljim beogradskim teretanama. Svaki od takmičara ima ličnog trenera koji im je pripremio plan na osnovu ranijih testova. Ishranu im određuje nutricionista, tako da u kombinaciji sa vežbom postignu što bolji rezultat.

Takmičenje će imati 2 pobednika, jednog za naslovnu stranu i drugog za najveći napredak. Predrag je već duže u dobroj formi i cilj mu je naslovna strana Mans Health časopisa, dok Miodrag (na prvoj slici) želi da pobedi u konkurenciji najveći napredak za 6 meseci.

„Cilj svakog takmičara je različit. Za mene je cilj bio da oslabim par kilograma, da izvajam stomak, koliko je god to moguce za ovaj period, a Peđin cilj, a i životna zelja, da bude na naslovnoj strani Men`s Health-a“ – Kaže Miodrag.

Svake subote prepodne na televiziji Pink emituje se i posebna emisija u kojoj takmičari dobijaju razne zanimljive zadatke.

Prema planu celog programa očekuje se da redovan trening i specijalna ishrana daju rezultate. Neki od takmičara vrlo teško podnose takmičenje, a Miodrag kaže da se dobro pridržava programa : „Od ishrane dosta koristim kuvana belanca, piletinu, junetinu, ribu, po 6 konzervi tunjevine nedeljno, i sve namirnice koje sadrže dosta proteina. Cilj je da smanjim masnoću i zamenim je mišićnim tkivom. Smanjio sam unos ugljenih hidrata – hleba, peciva, nema palačinki…U teretanu idem 4 puta nedeljno.“

 


(Miodrag, Predrag i pomoćnik)

Za Miodraga i Predraga možete glasati na sajtu MensHealt !