Borani uz Čolu i trubače dočekali 2012. godinu [FOTO/VIDEO]

Desetak hiljada ljudi dočekalo je Novu godinu u centru Bora, u amfitetru i platou Doma kulture, gde je koncert za pamćenje održao legendarni Zdravko Čolić, a u ponoć prisutne su zabavljali trubači Bobana i Marka Markovića.
Zdravko Colic u BoruMuzički deo programa počeo je u 20 časova od kada su nastupali borski hard-rock bendovi “Veto” i “Dead End”.

Centralni deo spektakla počeo je u 23 h izvođenjem bubnjarskih veština Dragoljuba Đuričića i njegovog benda.

Nakon pola sata na scenu je izašla najveća pop zvezda Balkana – Zdravko Čolić, koji je svojim repertoarom oduševio svih desetak hiljada ljudi. Nastup je počeo izvođenjem pesme “Produži dalje” i “Čija je ono zvijezda”,  a zatim su počeli da se ređaju stihovi pesama “Gori vatra”, “Glavo luda”, “Mađarica”, “Hotel Balkan”, “Krasiva”  i mnoge druge.

Prve minute 2012. godine posetioci su proveli uz Čolu i senzacionalni desetominutni vatromet, koji je ispaljivan sa više lokacija u gradu. U pauzi Čolićevog nastupa goste je zabavljao trubački orkestar Bobana i Marka Markovića, a numeru “Merak” izveli su zajedno. Deo novogodišnjeg koncerta uživo je prenosila i televizija B92.

U neobično toploj noći, bez snega i sa temperaturom oko 0 ° C, Borani su sa svojim gostima iz susednih gradova proveli nezaboravni doček na glavnom gradskom trgu.

Najveća balkanska pop zvezda Zdravko Čolić održao je koncert koji će Borani dugo pamtiti i prepričavati.

Veliki broj Borana su “najluđu noć” proveli u mnogobrojnim restoranim i kafićima, koji su organizovali novogodišnje žurke.