Borani za doček želeli „Riblju Čorbu“ i „Van Gogh“, a dobiće „Očajne domaćice“ [VIDEO]

Muzički program dočeka 2015. godine u amfiteatru Doma kulture u Boru biće nešto skromniji nego prethodnih godina. Mere štednje u Opštini Bor sprovešće se i u „najluđoj noći“ tako da će umesto zvučnih imena domaće estrade nastupati niški bend „Očajne domaćice“, trubački orketar iz Knjaževca „Zlatna truba“ i starogradski orkestar „Tako će i biti“ iz Bora.

ocajne-domacice

Iako je Portal „Bor 030“ za potrebe Opštine Bor sproveo internet anketu, a Kancelarija za mlade anketirala građane „na ulici“, koga bi Borani želili da u svom gradu slušaju na dočeku nove godine, na konačnu odluku su najviše uticali finansijski razlozi.

Prema anketama spovedenim na internetu i „na ulici“ najviše glasova dobila je grupa „Riblja Čorba“, a posle nje „Van Gogh“, ipak će stanovnici Bora „morati da se pomire“ sa odličnim niškim ženskim bendom „Očajne domaćice“.

Da je ovo konačna odluka potvrdile su „domaćice“ na svojoj Fejsbuk strani.

Bend u sastavu – Milena Đorđević (harmonika), Miljana Milenović (bubanj), Milica Stojanović (klavijatura), Marina Đokić (klavijatura), Miljana Pavlović (gitara) i Andrea Barbu (vokal) izvodi širok spektar pesama gotovo svih muzičkih pravaca. Nema sumnje da će sa ovim bendom zabava biti na nivou novogodišnje noći.

„Očajne domaćice“ su prošle godine učestvovale u novogodišnjem programu Televizije Bor .

[youtube]www.youtube.com/watch?v=1fQiGDMKwl4[/youtube]

Muzički program upotpuniće neizostavni trubački orkestar, ovog puta se radi o knjaževčanima iz sastava „Zlatna truba“, a nastup će imati i borski starogradski orkestar „Tako će biti“.