Boranin poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći kod kružnog toka “1903”

3
271

U saobraćajnoj nesreći koja se oko 4.30 dogodila kod kružnog toka “1903” u Boru, mladić N.L. (25) je poginuo dok je šest osoba teško povređeno.

Nesreća se dogodila kada je N.L. koji je, vraćajući se iz noćnog sa još dva prijatelja i dve drugarice, automobilom “reno” direktno naleteo na taksistu koji je prevozio putnika.

Od siline uradca N.L. je poginuo na licu mesta dok su ostali učesnici u kritičnom stanju.

3 KOMENTARA

  1. Жао ми је настрадалог и повређених, којима желим брзи опоравак. Породици настрадалог изражавам најискреније саучешће. Удес није се десио на кружном току, већ на Сосиној крожној тачки пречника 1903 милиметара. Та позиција на Зеленом булевару у Бору је измислио и свечано отворио 30. juna 2012. godine мислилац Благоје Спасковски. Од Зеленог булевара је направљен отпад у Потемкиновом селу израобоване рударске опреме. Како не би се догађали слични несрећни догађаји, Општина Бор мора да се позабави и да избаци Сосине кружне тачке, јер ни су по стандардима путне мреже и представљају велику опасност за безбедност у саобраћају.

  2. Дечко очито да си купио дозволу као већина возача . Нити знаш да се укључиш у кружни ток као што не знаш да се искључиш из њега. Кружни ток је 30% ефикаснији од семафора. Иди врати своју возачку дозволу јер си опасан за воланом.

  3. заборави сам додати да си неписмен и да незнаш да читаш . Лепо пише да се нестрећа десила код кружног тока а не на кружном току То и сама слика показује. Питанје је како возач који је удари у такси прешао на леву страну Према сликама возилима НЛ је возио великом брзином јер су оба возила буквално уништена у дирекном судару

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here