Boranin S.Đ. uhapšen zbog izbacivanja starca iz tramvaja u Beogradu

3
124

Boraninu S.Đ. (26), angažovanom na brojanju putnika u beogradskom Gradskom saobraćajnom preduzeću, određen je pritvor do 30 dana zbog nasilničkog ponašanja. S.Đ. se tereti da je tukao i izbacio S.V. (60) iz tramvaja na liniji 2, pišu beogradski mediji.

Foto: YouTube
Foto: YouTube

Ceo slučaj izašao je u javnost kada se na internetu pojavio snimak na kome se vidi kako brojač putnika u GSP-u brutalno uz psovke i udarce izbaciju starca iz tramvaja.

S.Đ. je na saslušanju tvrdio da nije kriv za napad i da se na snimku ne vidi sve. Ispričao je zameniku tužioca da je navodno jedan od putnika tražio od njega da udalji S.V. iz tramvaja zbog neugodnog mirisa, piše “Blic”.

“Kada sam mu prišao, on je počeo da me vređa i gura, pa sam ja zato onako reagovao”, tvrdio je S.Đ.

Tužilaštvo je zatražilo da sud optuženom odredi pritvor do trideset dana kako ne bi uticao na svedoke.

(Blic / Telegraf / Bor030)

3 KOMENTARA

  1. Primitivni pavijan koji je pre 10 sekundi dosao u Grad Beograd… i do pre pet sekundi preskakao tranvajske sine da ga ne udari struja postao je ,, tranvajska vlast,,….i maltretira coveka od 8o godina ….JE NEKOM GRESKOM Boranin…… Treba kazniti onoga ko je ostavio otvoren kavez u borskom zoloskom vrtu… i zemljaka odmah vratiti iz kuci.

  2. ,,tranvaj ,, …za one koji to ne znaju… je naziv koji koristi za tramvaj 90procenata beogradskih kontrolora u gradskom prevozu… to su ti cuveni ridzovani… takozvani

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime