Boranin u trenerskom timu olimpijske reprezentacije Uzbekistana

Boranin Zaviša Milosavljević, uz Nebojšu Topalova, novi je pomoćnik Ljubinka Drulovića, koji se obavezao da olimpijsku reprezentaciju Uzbekistana vodi do plasmana na Olimpijske igre u Tokiju naredne godine.

Zaviša Milosavljević u Uzbekistanu; Foto: FB

Proslavljeni borski trener sa PRO lincencom i ogromnim iskustvom na domaćoj i inostranoj fudbalskoj sceni pomagaće Ljubinku Druloviću u radu sa olimpijskom reprezentacijom Uzbekistana.

Milosavljević je, podsećamo, bio trener FK Bora, ali i brojnih klubova u Srbiji i Crnoj Gori, kao i mlađih reprezentativnih selekcija. Kao selektor nacionalnih timova africkog Lesota i azijskog Pakistana osvajao je prestižne trofeje.

Ljubinko Drulović, nekadašnji trener Banata, Drave, Primeiro de Agoste, Partizana, ali i selektor omladinske, A reprezentacije Srbije, selektor Makedonije izjavio je da će sa svojim pomoćnicima i ekipom na pripremama u Španiji dati sve od sebe, kako bi u kvalifikacijama izborili plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

Prvi krug kvalifikacija Uzbekistan ima već krajem marta, a rivali su mu Pakistan, Indija i Tadžikistan.

“Verujem da imamo velike šanse da se nađemo u Tokiju. Očekujem da ćemo biti na visini zadatka na startu kvalifikacija, a planiram u junu da dođemo na pripreme u Srbiju i odigramo neku prijateljsku utakmicu”, rekao je Ljubinko Drulović.