Boranin uhapšen zbog krađe manganskih kugli iz RTB-a Bor

1
129

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su R. A. (1966), osumnjičenog da je iz RTB Bor otuđio oko šest tona i 800 kilograma manganskih kugli.

Policija je prilikom pregleda kombi vozila, kojim je osumnjičeni upravljao, pronašla oko 2.500 kilograma manganskih kugli,a u magacinu pored koga se nalazio kombi još oko 4.300 kilograma te sirovine.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađa, R. A. je uz krivičnu prijavu sproveden nadležnom tužilaštvu. Sudija za predhodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

1 KOMENTAR

  1. I OPET KRAĐA U RTB BOR!!

    Krađama u RTB Bor nema kraja, a pošetak se ne zna. Još se nije ohladilo zlato u ilegalnoj topionici zlata koje je kradeno iz RTB Bor, uhapšen je R.A. koji je pokušao da ukrade 3t manganskih kugli utovarene u njegovom kamionu, a kući, neko mu podmetnuo još 7t takvih kugli. Ova krađa nije bez logističke podrške iz RTB Bor. Za krađe zadnjih nekoliko godina najveći krivac je čelnik RTB Bor, koji je uništio „Zaštitu doo“, a obezbeđenje RTB Bor prepoustio nekoj beogradskoj firmi. Osim krađe materijala i delova, sumnjivo je i poslovanje RTB Bor, a tu prednjače prodaja i nabavka. Potrebno je otvoriti sve fioke u PU i izvršiti proveru svih prijava građana. Krađa je organizovana od vrha rukovodne structure RTB Bor u saradnji s političarima. Krađe su bile i pre, ali ove sada prevazišle su sve mere.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime