Boranka se takmiči u rijalitiju „Maldivi“ [FOTO/VIDEO]

I ove sezone Bor ima svog predstavnika u rijaliti programima koji se emituju na televizijama sa nacionalnom frekvencijom. Nakon osamnaestogodišnjakinje Milice Krstić, u „Maldive“ je ušla još jedna naša sugrađanka, Milica Milanović.

Foto: Happy TV
Foto: Happy TV

Iako se o rijaliti emisijama govori u negativnoj konotaciji, to ne sprečava gledaoce da gotovo svakodnevno prate dešavanja među takmičarima i time omoguće televizijama enormno veliku zaradu.

Ove godine „Maldivi“ su pretvoreni u muzički kamp, a među prvih 24 učesnika našla se i Milica Milanović, rodom iz Bora, a po zanimanju medicinska sestra.

milica-milanović-imitacija

Milica se iz školske klupe preselila pred reflektore „Maldiva“, gde će pokušati da osvoji glavnu nagradu i postane zvezda televizije „Happy“.

Mlada Boranka imala je nekoliko zapaženih imitacija poznatih pevača iz različitih muzičkih branši poput Jelene Tomašević, Slađe iz Alegro benda, Zorice Brunclik i drugih.

„Veoma sam duhovita i pozitivna. Na provokacije reagujem, katkad burno, katkad u potpunosti staloženo i mirno, u zavisnosti od raspoloženja. Smatram da sam veoma uspešna shodno onome što sam za sve ove godine postigla u životu. ‘Madivi’ su tu da se dobro zabavim i pokažem svoje ‘ja’ u najboljem svetlu“, istakla je Milica.