Borski Dom zdravlja dobio novu stomatološku stolicu posle 35 godina

1
857

Borski Dom zdravlja dobio je neophodnu medicinsku opremu za koju je novac obezbeđen iz budžeta grada Bora. Među nabavljenom opremom nalazi se i nova stomatološka stolica, kupljena posle 35 godina.

Kako bi kvalitet zdravstvenih usluga Doma zdravlja bio povećan, grad Bor je izdvojio 2,3 miliona dionara za kupovinu stomatološke stolice, EKG aparat i trokanalnog automatskog defibrilatora.

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić je posetio borski Dom zdravlja gde je kazao da je zdravstvo izuzetno važna oblast u koju će grad nastaviti da ulaže.

“Pored svih investicija koje smo imali, kupovine malog vozila za potrebe Doma zdravlja, ovih dana smo obezbedili stomatološku stolicu posle 35 i više godina, i to na dečjem odeljenju. Takođe smo obezbedili sredstva za dva EKG i jedan automatski defibrilator. Naravno, 2019. godine ćemo nastaviti sa obnavljanjem opreme koju imamo, jer je zdravstvo jedna od oblasti gde ćemo voditi i vodimo računa veoma ozbiljno za dobrobit naših građana”, izjavio je Milikić.

1 KOMENTAR

  1. Ovakvu vest je po meni sramota objaviti. Cak je i sramotno da se preCednik pojavi da se slika. Pa svaka susa u politici vozi auto vrednosti nekoliko stolica u proseku. Tuga, cemer i jad na sta smo mi spali.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime