Borski hor briljirao na Horfestu u Valjevu

1
87

Na nedavno održanom takmičenju horova u Valjevu pod nazivom “HorFest” članovi gradskog hora “Fenix” iz Bora zauzeli su visoko 4. mesto u kategoriji mešovitih horova.

Predvođeni dirigentskom palicom Aleksandra Gubijana, hor je izveo 4 kompozicije, 3 duhovnog i jednu svetovnog karaktera.

Prema rečima Vladimira Milenkovića, saradnika za medije i člana hora, na okruglom stolu stručnog žirija izrečene su pohvale dirigentu Aleksandru Gubijanu za dosadašnji rad i progres hora, kao i tenoru Voji Trajkoviću za solo deonicu iz II rukoveti Stevana Mokranjca.

Učešće hora na ovom prestižnom takmičenju omogućili su Opština Bor i borski Centar za kulturu.

 

1 KOMENTAR

  1. Svaka cast horu.Odlican rezultat. Samo napred.. Takodje bi voleli da procitamo i nesto o VEOMA ZAPAZENOM I BROJNOM skupu u Boru u cast 70 godina od kada je Bor dobio STATUS GRADA…a koji vec dugo,dugo vise nema…PA JE JEDINI GRAD U SRBIJI KOJI NEMA STATUS GRADA…..I KOLIKO JA ZNAM…JEDINI JE CENTAR OKRUGA U SRBIJI KOJI NEMA STATUS GRADA… …ZA NEINFORMISANE …A I SVE BORSKE NOJEVE KOJI DRZE GLAVU U PESKU OD STRAHA PRED BORSKIM RONALDINJOM..KOJI VEC GODINAMA BLOKIRA OPSTINARE DA TU SRAMOTU SKINU SA LICA BORA……BOR JE CENTAR BORSKOG OKRUGA… JOS JEDNOM ..BORSKOG OKRUGA ..A cak i vase kolege koje JEDINE o tom skupu pisu na jednom drugom borskom portalu…..taj mali detalj ..PRESKACU…Proverite..U Boru ima 4-5 ovakvih portala,a ne 50 067..Treba vam 1 minut..SAMOCENZURA JE NAJTEZI STEPEN CENZURE..Da li je ovaj skup najava necega sto MORA DA DODJE….NARAVNO DA JESTE…Jer na pocetku,kao sto kaze jedna sveta knjiga… bese samo rec….A rec o ovoj temi i sramoti.. bese bas na OVOM PORTALU…Ko ne veruje neka ga prelista unazad…Ajde ,samo hrabro BOR 030… Nema nazad..bili ste pravi i prvi..pre svih..Pozdrav za Igora,Ivana i ostale …..

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here