Borski karatisti uzeli 10 medalja na Evropskom prvenstvu u Italiji

Takmičari Sportskog karate udruženja „Tang Soo Do” osvojili su deset medalja za reprezentaciju Srbije na 26. otvorenom Evropskom prvenstvu Fudokan saveza u Riminiju u Italiji.

Reprezentacija Srbije je u konkurenciji 2050 takmičara osvojila 27 medalja, a borski karatisti su u tom uspehu učestvovali sa četiri zlatne i po tri srebrne i bronzane medalje.

Zlatne medalje osvojili su Nađa Spasić, Nenad Dimitrijević, Minja Stojanović i Dunja Milenković koja je osvojila i dve srebrne medalje u drugim tehnikama. Srebrnu medalju uzela je i Dunja Ranđelović, dok su se bronzom okitili Uroš DobrosavljevićMinja StojanovićDimitrije Petrović i pomoćni trener Ivana Dimitrijević u kategoriji starijih seniorki.

Za reprezentaciju Srbije nastupila je i Irena Nikolić koja je osvojila četvrto mesto, Anastasija Trujić koja je zauzela peto mesto, Ognjen Ranđelović koji je bio šesti i Mateja Spasić koji se plasirao na trinaesto mesto.


Objavljeni medijski sadržaj je nastao u okviru projekta „Ponos grada“, koji je sufinansiran iz budžeta grada Bora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.