Borski naprednjaci i socijalisti dogovorili zajednički nastup

1
44

Predstavnici Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije u Boru postigli su dogovor o zajedničkom nastupu na predstojećim predsedničkim izborima

Foto: www.sns.bor.org.rs

Kako je saopšteno, sastanak je održan kako bi se ujedinjenim snagama pružila podrška i omogućila pobeda zajedničkom kandidatu za predsednika Republike Srbije Aleksandru Vučiću kao najboljem za Bor.

1 KOMENTAR

  1. G.Igore, da li je ovo na slici g.Nikola Sainovic?? Ako jeste …kako je na strani stola.sa Ronaldom koji je veoma mlad clan ali …SNS..?…Ili je Ronaldinjo sa obe strane stola…Pa kao najcuveni preletac u majci Srbiji…prelece u toku razgovora ..sa jedne na drugu stranu? ?Ili je ,sa obzirom na brojno clanstvo i svim strankama..Ronaldo Ronaldinjo Borinjo u stvari istovremeno ……….. sa sve cetiri strane stola….plus na stolu i ispod stola…Cime je nas Ronaldo direktala usao u istoriju svetske politike..a i borske..kao PRVI COVEK- KOALICIJA NA VLASTI I U OPOZICIJI…koji podrzava i rusi Vladu istovremeno…Solinjo je zaista sa punim pravom na putu.u ….istoriju.. P.S.Mnogo brzo ste skinuli tekst o turizmu i sajmu..I to je novi rekord ..ha,ha,ha,ha..Verovatno nije bilo nesto u redu…Procitao sam tekst ponova..ne vidim gresku. Mozda ne.valjaju komentari..?? Mislim da nisu specijalno dobri…ali su bar potpuno novi …i 100% TACNI…Nisu 15 000 puta vec napisano smaranje.i vecito iste mantre ..koje su PROTEKLE DECENIJE I REALNOST I PRAKSA 15000puta vec demantovale…Ako ne verujete pitajte malo okolo …Srdacan pozdrav iz tramvaja..

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime